MENU

Милиционеров оденут в трусы на 125 миллионов

405 1

Міністерство внутрішніх справ України 3 вересня за результатами тендерів уклало з фірмами та приватними підприємцями низку угод на придбання  форменого одягу на загальну суму 125,20 млн грн. Про це повідомляється у nashigroshi.

Серед придбаних речей – літні й зимові костюми та взуття, головні убори й краватки, шкарпетки й рукавички. Літній костюм для спецпідрозділів коштує 297 грн., зимовий – 636 грн. Для охоронців дипломатичних представництв літні костюми коштують дорожче від зимових – 784 грн. проти 683 грн. Зимові костюми для патрульної служби обійшлися в 687,24 грн, а для працівників ДАІ – 1 488,66 грн.

За підрахунками «Наших Грошей» чоловічий гардероб для працівника МВС коштуватиме 5 100,12 грн. До такого набору входять труси й майка; дві пари шкарпеток (бавовна й напівбавовна), дві пари світлих та темних напівчеревиків, напівчоботи; зимова куртка, фуфайка і плащ-накидка; один костюм з напіввовняної тканини й один зимовий; дві пари брюк (чорні й світло-сірі) і чотири сорочки (білого, сірого, блакитного та чорного кольорів); кашкет щоденний напіввовняний і зимовий з натуральних хутра й шкіри, і шапка-вушанка зі штучних матеріалів; два брючних ремені й один для поясного спорядження; краватка, погони, емблема МВС, нарукавний знак і рукавички.

Мінімальний набір для жінок – взуття, білизна, аксесуари, чотири різнокольорові сорочки, блуза, спідничний костюм, фетровий капелюшок – буде коштувати 3 065 грн.

Найбільші замовлення отримали ТО ВО «Харків» (33,64 млн грн. ) і ПрАТ «Астра Люкс» (30,36 илн грн.).

Засновниками першої фірми є Віта Фелонюк та Валентина Якименко. Власником «Астри Люкс» є Ольга Сергєєва, керівник фракції Партії регіонів в Соломянській райраді Києва.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини