MENU

«Наші хлопці знову в оточенні і нашій державі це знову пофіг», - блогер

10028 6

Наші хлопці знову в біді і нашій державі це знову пофіг. Розмови про те, що немає можливості допомогти оточеному 32 блокпосту відкидаю без обговорення. У нас в тилу десятки тисяч добровольців і склади зброї. У нас в тилу - армія. Де вони зараз? Чому їх немає тут? Яка тварина відповість на це просте питання? 

Нас вже добу не обстрілюють мінами. Це незвично. Але вночі спостерігачі чують гуркіт моторів сепарської бронетехніки. Точніше - російської. Вони готуються. 

Росія - це та країна, якій заважає незалежна Україна але не заважають цукеркові заводики в Липецьку. І погодьтесь, що це вже не викликає когнітивного дисонансу. 

До речі, ні у кого не виникає бажання задати питання Авакову, чому наказали відійти від Маріуполя батальйону Київ-2? Звісно, мужикам з К-2 які відмовилися залишити Марик - респект і уважуха. Але ж добровольчі батальйони в тій кількості і при тому озброєнні, яке є, то не та сила, яка здатна на рівних боротися з армією. Добровольчі батальйони своїм опором змогли поламати "кримську" схему здачі Донецька і Луганська, і війна не просунулася так швидко далі. Але потрібно задіяти потужності армії. 

Люди, прокидайтеся. Фейсбук - це тільки інструмент для об'єднання розумних і принципових. Об'єднання для дії.

Тут про 32 блокпост. Почитайте.

Олег СИНЯКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини