MENU

Крим на порозі грандіозної авантюри. Йдеться про участь у подальшій війні проти України

22470 14

Подейкують, що зараз Крим стоїть на порозі чергової грандіозної авантури. Йдеться про можливу участь у подальшій війні проти України.

Кримська влада - у тій частині, яка ще не московського походження - у ній поглибився розкол поміж, тільки не смійтесь, "голубами" та "яструбами". Перші це ті, хто від авантури з аншлюсом отримали все про що могли мріяти, і їх влаштовує статус кво. На них тиснуть віддвинуті від миски, ті хто за великим рахунком нічого не виграли від аншлюсу, а то й втратили. До літа їхній вплив був мінімальний, поки вони не почали підсилюватись бойовиками з ДНР-ЛНР. Цю нову публіку можна назвати "новими донецькими" лише умовно, адже серед них багато зовсім недонецьких - і кримчан, і киян, і москалів.

Вони регулярно влаштовують "голубам" легкі встряски з криками негайно йти на прорив, і заспокоються, коли їм затикають пельку якимсь майном на узбережжі. Але ненадовго. "Голуби" покладають надії на українську владу, що вона з часом вгомониться і почнеться нормальний відкатно-відсотковий діалог по звичним поняттям.

"Яструби" вимагають максимального залучення кримських ресурсів - географічного, людського, матеріального - задля продовження "священої війни". "Голубів" перспектива спільного кордону з ДНР скоріше лякає, ніж приваблює. У свою чергу, є ще "федерали", в яких зовсім немає своєї думки, як скажуть з Кремля так і буде.

Тому вони у ці розборки не вмішуються, крім лише одного моменту. В Москві не хочуть концентрації придурків з числа ветеранів війни за новоросію, і тому швиденько переправляють їх до Криму, подалі з глаз, хай там буянять. Вони й буянять як можуть - потроху встановлюють рекет, пропонують свої послуги катів та вбивць для вибивання боргів, при цьому рвуть на собі тельняшки і чуть шо то звуть до бою.

Їхній нижчий прошарок зараз терорізує барменів - прийшов нажрався і замість оплати чека починають кричати що вони за вас блядєй кров проливали. Поліція в такі історії не втручується.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини