MENU

Питання про звільнення Надії Савченко має бути включено до коаліційної угоди - Кужель

7069 1

Партія "Батьківщина" наполягає на включенні до тексту коаліційної угоди питання звільнення Надії Савченко та делегування її від Верховної Ради до Парламентської асамблеї Ради Європи.

"Питання звільнення народного депутата Надії Савченко є принциповим для партії "Батьківщина" - у нас є домовленість з президентом та прем'єром про те, що вона (Савченко -ред.) буде делегована від парламенту до ПАРЄ", - сказала Олександра Кужель.

Робоча група з підготовки коаліційної угоди погодила всі розділи: "Багато питань від різних політичних сил не увійшло до тексту угоди, оскільки рішення ухвалювалось лише колегіально".

Зокрема, до тексту коаліційної угоди не увійшов пункт про продовження мораторію на продаж землі; питання індексації заробітних плат та пенсій.

Олександра Кужель повідомила, що на сьогодні залишилось одне важке питання – внесення в Регламент взаємної відповідальності парламентської коаліції та уряду.

Вона також сподівається, що сьогоднішнє засідання щодо підготовки коаліційної угоди буде останнім, і сьогодні буде повна версія коаліційної угоди.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини