MENU

«Батьківщина» сподівається, що нова Рада виконає пункт коаліційної угоди щодо звільнення Надії Савченко

7267 0

У "Батьківщині" сподіваються, що новообраний парламент невідкладно виконає пункт коаліційної угоди щодо звільнення полоненої української льотчиці, першого номера списку партії Надії Савченко.

Про це журналістам заявила народний депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель.

Перед початком чергового засідання щодо підготовки коаліційної угоди, вона зазначила, що після оголошення вчора офіційних результатів виборів "потрібно вже закінчувати писати коаліції і починати працювати".

Олександра Кужель сподівається, що вже найближчим часом перший номер списку партії прийме присягу перед Верховною Радою.

"Ми вітаємо Надію з тим, що вчора вона стала народним депутатом", - сказала Кужель і подякувала всім колегам, які погодились в тексті коаліційної угоди прописати окремий розділ щодо звільнення Надії Савченко.

Наразі народні депутати від "Батьківщини" присутні на судовому засіданні у Москві.

"Ми чекаємо на інформацію від них. Відомо, що суд ухвалив рішення заслухати свідків, а вчора Міністерство оборони звільнило Надію", - зазначила вона.

Народний депутат також нагадала, що "Батьківщина" наполягає на тому, щоб перше засідання новообраного парламенту відбулось 21 листопада, в день річниці Майдану, "щоб віддати шану народу України і продемонструвати, що ми не забуваємо ті задачі, які народ перед нами всіма поставив".

"Я вважаю, що у нас велика кількість нагальних питань, зокрема, питання встановлення миру на Сході країни; питання опалення, бюджет, питання недоторканості, новий закон про вибори, низка соціальних питань, зокрема індексація пенсій - роботи дуже багато", - розповіла Олександра Кужель.

Вона також підкреслила, що у "Батьківщини" немає суттєвих зауважень до проекту коаліційної угоди, але інші політичні сили, за її словами, намагаються вписати в коаліційну угоду все те, що обіцяли у передвиборчих програмах.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини