MENU

Усі ті, хто загинули за Україну, повинні мати статус Героя України - Тимошенко. ВІДЕО

7149 1

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко взяла участь у заходах до річниці Помаранчевої революції та Революції гідності. Разом із депутатами фракції Тимошенко поклала лампади до Меморіального Хреста Героям Небесної сотні на вулиці Інститутській у Києві.
 
Лідер "Батьківщини" також поспілкувалася з сім’ями, чиї рідні загинули під час Революції гідності.
 
Коментуючи на прохання журналістів негативну реакцію родин загиблих Героїв Небесної сотні та громадських активістів на керівників держави, які також прийшли вшанувати героїв, Тимошенко сказала: "Це була відповідна реакція на відповідних людей і на відповідні питання".
 
"З першого дня я наполягаю на тому, щоб всі наші хлопці та дівчата, які загинули за Україну, мали статус Героя України, і це свята справа держави, свята справа президента. І ми ні на крок від цієї вимоги не відступали. Верховна Рада прийняла таке рішення, тепер справа за президентом", - наголосила лідер "Батьківщини".
 
За словами Тимошенко, для цього не потрібно проводити будь-які спеціальні засідання парламенту: "Не треба ніяких спеціальних засідань. Потрібно видати указ і поставити крапку в цій справі. Герої Небесної сотні мають стати Героями України".
 
Вона також нагадала, що всі демократичні сили з цією обіцянкою йшли на вибори, і "чому це не зроблено, пояснень не існує".
 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини