MENU

Лицемерие пропрезидентского кандидата-мажоритарщика Галины Гереги поразило избирателей

1472 0

 

Наднях прочитав відкритого листа запідписом кандидата від влади у виборчомуокрузі № 215 Галини Гереги. У ньому пані Герега закликає усіх кандидатів, якібалотуються у виборчому окрузі № 215,підписати угоду про чесне веденнявиборчої кампанії. Сама по собістурбованість секретаря Київрадидотриманням принципів чесної конкуренціїє похвальною, але є цілий ряд фактів,які переконливо доводять, що такогороду епістолярні вправи є чистої водилицемірством. Як кажуть в народі, «назлодію шапка горить». 


Як єдиний кандидатвід об’єднаних сил опозиції - «Свободи» та «Батьківщини» - у виборчому окрузі№ 215, відповідаю на звернення пані Гереги

По-перше, я відкритий дляспілкування і вже давно закликаю пані Герегу вийти зі мною на публічні дебати,щоб з'ясувати питання, які вона порушилав своєму зверненні. Але поки що, на жаль,вона їх старанно уникає. 

По-друге,серед «пропозицій» пані Гереги багато«цікавинок». Але особливо дивним єзаклик до відновлення місцевогосамоврядування в місті Києві, який лунаєз вуст чиновниці. Напевно, пані Герега забула про те, що сама доклала руку дойого знищення. Вона вже не пам’ятає просвоє голосування за скасування в Києвірайонних рад? А це - ключова ланкамісцевого самоврядування! Чи вже стерлисяз її пам`яті чотири роки перебування вбільшості «космічного мера» Черновецькогота два роки вірного служіння «регіональній»владі? 

По-третє, крім голосуванняза ліквідацію райрад, нагадаю пані Герезі лише про найбільш скандальнірішення «космічно-регіональної» Київрадиостанніх років, за які вона віддала свійголос. Ці рішення напряму нищили нашемісто. Це варварське руйнуванняАндріївського узвозу, скандальназабудова на Кіото 5-9, будівництво висоткив кількох метрах від дитячого садочкуна вул. Ревуцького, забудова парку Бикована Троєщині, забудова прибудинковоїтериторії на бульварі Лесі Українки7-9, знищення чи не єдиного в районібезкоштовного стадіону «Хімволокно»біля метро «Чернігівська», зменшенняв 6 разів заповідника на Жуковому острові,дерибан парку «Перемога» та багатоіншого. 

Цікаво, що буквально двамісяці тому, 12 липня 2012 року, пані Герега не проголосувала за ініційоване опозицієюв Київраді звернення щодо неприпустимостіантиконституційного мовного законуКівалова-Колісніченка, проте не забулапроголосувати за розширення ділянкипід свій «Епіцентр» на Позняках. Осьтакі в пані Гереги пріоритети. 

По-четверте,кидається в очі пасаж про можливе«невизнання виборів на 215 окрузі». Такевраження, що кандидатка від режиму Януковича Галина Герега вже заразпочинає готувати «шляхи відходу» післясвоєї поразки на виборах. 

Томупоки що дуже складно повірити у щирістьпані Гереги, котрій нещодавно бажавуспіхів Янукович, котра не підтрималаініційоване опозицією звернення доВерховної Ради з приводу захистуукраїнської мови, котру щодня рекламуютьдержавні телеканали на фоні бутафорних«покращень», які прийшли лише передвиборами.

Отже, ознайомившись зізверненням пані Гереги, звертаюсь донеї з кількома простими пропозиціями,після виконання яких її заклики дочесних виборів будуть звучати дійснощиро, а не як звичайне окозамилюваннята відволікання уваги від власнихчисленних порушень виборчогозаконодавства:

- пані Герега публічнопопросить пробачення в киян за систематичніспроби їх підкупу та пообіцяє більшене займатися цією ганебною та протизаконноюпрактикою. Мається на увазі весь арсеналпідкупу, який застосовується на 215 окрузі– продовольчі пайки, лавочки табаскетбольні кільця з іменем пані Гереги, 200 гривень за вивішування плакатау вікні та багато іншого. Щиро покаятисята виправитися ніколи не буває запізно!

-пані Герега піде на час виборчої кампаніїу відпустку з владної посади та припинитьвикористовувати адмінресурс та свійстатус чиновника у виборчій кампанії.Особливо це стосується «благодійництва»кандидата, яке насправді часто виявляєтьсяоплаченим за бюджетні кошти;

- пані Герега припинить уникати публічнихдебатів зі мною як єдиним кандидатомвід об’єднаних сил опозиції та візьмеучасть у дебатах зі мною. Не требаховатися від виборців! Час і місцеузгодять наші довірені особи;

- паніГерега припинить використовувати своїоплачені міським бюджетом громадськіприймальні як депутата Київради в якостісвоїх штабів як кандидата в депутатиВерховної Ради;

- співробітникиштабу пані Гереги припинять чинитипровокації та намагання зривати моїзустрічі з виборцями, а також перестанутьнаймати людей для зривання моїхагітаційних плакатів;

- пані Герегапублічно дасть слово всім виборцям 215округу, що 28 жовтня 2012 їх вибір не будевкрадено шляхом масового звезення наокруг працівників її власної торгівельноїмережі «Епіцентр»;

- пані Герегаприпинить ховатися під личиною«безпартійної самовисуванки» та вводитицим киян в оману, та визнає, що вона єреальним кандидатом від влади, тобтовід режиму Януковича, на 215 окрузі.

Якщопані Герега пристане на ці очевидні тадуже прості пропозиції, вибори на 215окрузі справді мають шанс стати чесними.У протилежному випадку не допоможутьжодні «маніфести» та інші порожніпапірці – адже далі чинитиметься масовийпідкуп виборців, повсюдне застосуванняадмінресурсу, провокації та підготовкадо фальсифікації народноговолевиявлення. 

Єдине, в чому яне сумніваюсь, що наш народ мудрий –він розпізнає де принципова позиція назахист громади, а де передвиборча фальш,банальний підкуп та перекладання зхворої голови на здорову. 

Знайкращими побажаннями,

єдинийкандидат від об’єднаних сил опозиції– «Свободи»  та «Батьківщини» - у виборчомуокрузі № 215 

Андрій Іллєнко

 

Андрей ИЛЬЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини