MENU

На родине Януковича готовы голосовать за бандеровцев из ВО «Свобода»

2932 1

На Донеччині триває агітаційна кампанія єдиного кандидата в народні депутати в 53-му мажоритарному виборчому окрузі (міста Єнакієве та Торез) від об'єднаних сил опозиції свободівця Ігоря Славгородського.

19 вересня націоналісти вчергове встановили намет у Єнакієвому та поширювали партійну газету. Кандидат у народні депутати України Ігор Славгородський разом із довіреною особою Єгором Прокопцем спілкувалися з містянами, закликаючи їх підтримати націоналістів на прийдешніх виборах.

Зустрічі відбулися біля готелю «Мир» та на Центральному ринку міста. У м'ясному критому павільйоні виникла гостра суперечка щодо мовного питання, до якої пристали два десятки продавців і покупців. Після півгодинної дискусії свободівцям вдалося переконати містян, що проблеми «язика» в Єнакієвому не існує.

Ігор Славгородський запросив небайдужих громадян взяти участь у виборчій кампанії в якості спостерігачів. Кілька людей дали потенційну згоду, але попередили, що… бояться можливостей місцевої влади – і офіційної, і тіньової. Адже для біло-синьої банди необмеженими є можливості залякати чи банально підкупити тих, хто їм заважає. Тому містяни кажуть: «Було би краще, якщо б приїхали абсолютно незалежні від міських «розкладів» спостерігачі з інших областей. Запросіть їх, будь ласка…».

Після зустрічей із виборцями кандидат у народні депутати України Ігор Славгородський разом із довіреною особою Ігорем Коровяковським відвідав окружну виборчу комісію №53, щоби пересвідчитись чи виконуються норми законодавства в частині недопущення партійної агітації в приміщенні ОВК.

На жаль, агітаційні матеріали Партії регіонів були знову викладені на загал в приміщенні окружної комісії. Спроби переконати комісію прибрати агітки, плакати та буклети партії влади було проігноровано. Зробивши фото- та відеозйомку порушень, націоналісти склали акт і попередили голову комісії, що будуть звертатися до суду.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини