MENU

Лозовий розповів, як дерибаняться посади в уряді та парламенті

7431 8

 

Хай знову називають "провокатором", хай кажуть що завгодно, але напишу правду. На жаль, багато людей аплодує великій потужній і єдиній коаліції геть даремно. Тому, що насправді її такої нема. Всі попередні домовленності ганебно порушуються. Повага до партнерів - відсутня. Моральний клімат всередині коаліції – напружений.

 

Є двоє розводящих - "Блок Петра Порошенка" і "Народний фронт". І є три партії, яких вони вважають лохами і постійно їм брешуть: Радикальна партія, "Самопоміч" і "Батьківщина".

 

Рішення щодо голосування Верховної Ради приймаються не там, де треба - у парламенті. А у наскрізь просмерділих корупцією кабінетах на Банковій та Грушевського. Президент і прем'єр "подерибанили" між собою не просто посади. Вони воліють "подерибанити" країну, бо навіть до партнерів по коаліції ставляться як до челяді, яка має покірно стати в стойло.

 

"Блок Порошенка" і "Народний фронт", порушуючи усі домовленності між партнерами, огидно домовляються про "правильні" голосування і призначення із "Злодійським блоком" і лобістсько-корупційними групами олігархів Єрємєєва і Хомутинніка, які кому завгодно готові служити заради наживи. І, згадайте, кривавий тиран Янукович не був для цих персонажів винятком.

 

Коли десь півгодини тому ми, представники Радикальної партії, "Батьківщини" і "Самопомочі", виходили із кабінету голови Верховної Ради Володимира Гройсмана, куди прийшли донести свою позицію, Президент, який в цей час перебував за стіною у сусідньому кабінеті, навіть до нас не вийшов. Натомість у приймальні на зустріч із Гарантом чекали видатні "борці за Україну", екс-регіонали Хомутиннік, Пилипенко і Ківалов. Вочевидь, прийшли присягати на вірність і домовлятися за посади. Бо у них, як у Людмили Зубкової: "Мы делили апельсин, Много нас, а он один. Эта долька – для ежа, Эта долька – для стрижа...".

 

Нас цікавить доля країни, а не посади й дерибан, і тому ми готові відмовитися від усіх амбіцій. І навіть завтра в парламенті проголосувати "за" представників "Блоку Порошенка" і "Народного фронту" на керівні посади в уряді і парламенті. Тому, що в країні війна і економічна руїна, відтак Кабінет міністрів та голів комітетів ВР слід обрати якнайшвидше. Але в жодному разі не будемо голосувати за кандидатури від "Злодійського блоку" та лобістських груп, як, наприклад, директора фірми олігарха Єрємєєва Півоварського. Бо це соромно і ганебно. І мовчати про відверту брехню зі сторони "Блоку Порошенка" та "Народного фронту", котрі воліють узурпувати владу, принаймні я точно не буду. Певен, десятки моїх колег теж. Тому, що це не менший сором.

 

З такими темпами Порошенко завершить так само, як Янукович. Тільки швидше... "Эта долька - для утят. Эта долька - для котят. Эта долька - для бобра. А для волка - кожура. Он сердит на нас - беда; Разбегайтесь – Кто куда!".

 

Скриншот:

 

Андрій ЛОЗОВИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини