MENU

«Свободівці» ініціювали освячення місць, де сиділи комуністи: Дідька вигнали! ФОТО

5636 1

Сьогодні, 2 грудня 2014 року, з ініціятиви депутатів-"свободівців" священик Михайлівського Золотоверхого Собору ієромонах Єфрем у сесійні залі парламенту освятив місця, на яких у Верховній Раді VII скликання розміщувалася фракція комуністів.

Як розповів народний депутат Юрій Бублик, так вийшло, що "свободівці" в парламенті цього скликання працюватимуть на місцях, які в попередній каденції займали комуністи. Тому, на думку націоналіста, ці місця потрібно було освятити, аби очистити їх від комуністичної нечисти.

"Ці місця необхідно було очистити від духу комуністичної, а фактично – нечистої сили. Особи, які там "працювали", завжди докладали максимум зусиль для знищення українців та нашої держави, як у минулому, так і в наш час – підтримуючи російських терористів на сході України. Ці комуністи є ідейними нащадками та несуть відповідальність за тих безбожників, які руйнували сотні храмів, розстрілювали тисячі священників, знищували мільйони українців. Освячення місць, де ще донедавна перебували комуністи, – правильний крок, і він стане одним із символічних заслонів, який більше ніколи не допустить комуністичну чуму в український парламент", – наголосив Бублик.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини