MENU

Про відсутність логіки в інформаційній війні та послідовність у політиці

77 0

 

...Спочатку в доску молоді політики ломанулись до Ради, бо треба ж, щоб молоді показали старим, як треба працювати і взяли віповідальність. А потім "молоді і відповідальні" новачки сказали: "Ні, ми будемо займатися парламентською роботою, уряд - то не до нас..." Тобто язиком ляпать, то не вагони вантажити. Ніхто не хотів підставлятися під негатив, чи є сумніви у фаховості паростків?


...Спочатку деякі колеги обурилися: "Шо ж ви з вашим мінінформом з нами не порадились", потім додали "то все для розпилу бабла", а потім питають: "вже другий день, як міністра призначили, де бюджет і штати?". Так шашечкі чи єхать? З вами порадитись чи бюджет показати? Як можна пилить бюджет відомства, котре ще не сформовано? Логіка, то журналістське, сука, всьо...


...Спочатку патріотично активована "спільнота" (капець слову) фейсбучна волала, що інформаційну війну програли, держава нічого не робить. А коли держава родила ідею, потім ті ж люди (!) кричать, що вони Оруела читали. Ну родила держава ідею кончєно (не ця перша і не ця остання), так допоможіть краще. Нє. Краще покричати, що то всьо викідиш, а через місяць знову рюмсати, шо інформаціну війну програли.


Логіка? Ні, не чув.


Народ, ви такі кумедні...


Смаліть далі. Шкода Чєпінога валить з ФБ, геть ніщо не втішить. Хоча я його розумію, чудово розумію...

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини