MENU

Поради і факти секс-туристам у Києві

11711 8

Поки Фемен зовсім забули про Україну, ось такі є поради і факти секс-туристам у Києві. Цікаво було почитати про Київ з іншої сторони. Факти без посилань, тому спірні, а рекомендації деякі дуже влучні:

- 90% проституток у Києві - дівчата, що приїхали "до великого міста в пошуках кращого життя"

- 18,5% студенток київських вишів підпрацьовують в проституції аби оплатити своє навчання

- В Києві немає "червоного кварталу". Є топ-клуби з дівчатками: D-Lux, SkyBar, Dante Park, Arena, Avalon, Shooters, Byblos, Serebro, Velour, Buddha Bar, Mokko, Richelieu, Ok Bar, Safe. Є топ-місця: проспект Перемоги, траса Київ-Житомир та Київ-Українка. Лівобережна, Майдан і Мандарин плаза.

- В Україні заробляти на проституції - це не кримінал. Штраф 250 гривень. Середній дохід дівчини 500-1000 грн за годину.

- Відрізнити в Києві дівчат, які чіпляють іноземців, деяких звичайних дівчат, які нікого не чіпляють від проституток майже неможливо. Вдягаються однаково вульгарно.

- Не пийте воду з-під крану. Вода дуже дешева - купуйте в пляшках.

- Якщо ви дівчина - не користуйтесь публічним транспортом після 9 вечора. Це "drinking hours" (!) і в метро, і в маршрутках багато бухих чуваків. Беріть таксі. Просіть викликати таксі локальних людей

- Українські митники корумповані. Не сперечайтеся з ними, якщо ви впевнені, що ви на стороні закону. Спокійно слухайте їх. Митники добре навчені як "той, хто сперечається" може пропустити свій літак. Найкращий спосіб вирівняти ситуацію - зробити вигляд, що ви дзвоните до свого посольства, аби вирішити проблему.

- Люди в Києві дуже толерантні і вони очікують на те ж саме від іноземців.

Це те, що WikiSexGuide пише про Київ. І ні слова про "окружну". А ми так тою "окружною" дражнилися в школі.

Є що додати? Відняти?) 

Може пора дєвочок легалізувати?

Богдан ЛОГВИНЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини