MENU

«Путін явно боїться потенційного лідера опозиції Навального», - мєждународний обозрєватєль

4183 0

Доброго ранку, друзі! Надворі в нас вівторок, 23 грудня і це значить, шо світ постєпенно втихомирується і погружається в пучину різдвяних та новорічних свят. Надворі якась необично тепла як для грудня погода, шо заставляє Хуйла разом з Міллєром поочерьодно грусно вздихать - даже погода противиться планам заморозить Україну ілі принудить їі купувати більше російського газу. Дід же продовжує внімательно стежити за міровим звіринцем, і за отдєльними представітєлями фауни, тому прошу не переживать - нє взірая на канікулярну розслабленість, дід і впредь остається на бойовом посту.

Заварюєм кохве, ілі чай, вмощуємся зручненько і читаєм уважненько.

Вчора состоялося засідання Басманного суда, которий, як дід і предполагав, закінчилося нічим - "суд" оставив своє рішення продовжити арешт Наді до 13 лютого в силі. В залі суду кроме адвокатів присутствували діпутати з фракції "Батьківщина" і це добре - нехай московська інквізіція пам'ятає, шо українці своїх в біді не лишають і будуть далі мозолити їм очі та псувати нєрви. Сама Надя продовжує голодування, в суд її не привезли, а зв'язувалися з нею посредством відеоконференції. Дід дуже проти того, шоб Надя голодувала, бо справа, відімо, скоро не закінчиться, і їй ще понадобляться сили дляподальшої боротьби. Але в Наді такий характер, шо лише вона сама рішає, що їй робить. В цих умовах нам лишається лише вніматєльно наблюдать за ходом подій і коли стане нужно, максимально їй допомогти. Поведєніє ж павіана Хуйла в цій справі яскраво ілюструє общий стан його вменяємості. Тому в очередний раз виносим Хуйлу вердикт - нєвменяєм.

Нєвменяємость і крайній іспуг Хуйла видно із процеса проти братів Навальних, де прокур, по совершенно надуманим обвінєніям, запросив в якості покарання 10 років ув'язнення. Хуйло явно боїться потенційного лідера опозиції Навального, но подобними мірами він лише підстьогує опозицію, вокруг якої може об'єднатися недовольна часть общества. Дід не склонєн перебільшувати потенційний вплив гражданського общества в Росії, но суд над Навальними назначено на 15 січня. Не забуваєм, шо це період, коли народішко масово виходить із запоя і єслі він обнаружить страну ще в гіршому положенні, чим наканунє п'янки, можуть бути всякі ексцесси. Опозиція вже об'явила про намір собрати акцію протеста на Манежній площі, хотя вряд лі їм це дозволять. Но ми-то помнимо, шо і Майдан состоявся вопреки рішенню печерського суду, а остановити такі процеси путьом судєбних рішень всьо одно, шо запретити правітєльственним декретом прихід весни. Декрет можна прийняти, но весні пофіг - вона все рівно настане. Дід желає Хуйлу побачити прихід настоящей "русской весни", а не тоі, яку придумали для України Сурков з Мудачуком.

Государственна дура РФ, вкупі з Советом Федєрастії істово завідують заграничним парламентаріям і тоже хочуть, як вони, провести новогодні канікули на комфортних зарубежних курортах. І бабло покуда імеєтся, і желаніє єсть, но міжнародна сітуація такова, шо путь на запад їм закрит. Санкції, понімаєш... Тому всі вони дружно отправляються в тундру і тайгу, споживати новогодні мариновані мухомори. Нєкоторі собралися в Сочі і у Крим, но там січас їм тоже опасно появляться - добродушні согражданє можуть задать їм там нєліцеприятні вопроси нащот економічної ситуації. І спросить - нєужелі і правда вся ця катавасія з Кримом заварювалася лише для того, щоб превратить прекрасну кримську землю в Зімбабве?

Таку перспективу для Криму без шуток обіщав якийсь зімбабвійський міністр, який відвідав Крим і заявив, шо і під санкціями єсть жизнь. Лучше б він цього не казав, бо світ прекрасно знає у шо превратилася нєкогда прекрасна зімбабвійська земля під мудрим водітєльством Роберта Габріельовича Мугабе. Кажеться, такий же мудрий, як і Мугабе, Блядімір Блядімірович Хуйло задався целью превзойти передовий опит Зімбабве і для експерименту ізбрав многострадальний Крим. Дід дальок від злорадства, но не ісключено, шо єслі так піде і дальше, то украінський період в історії Криму буде сприйматися, як найбільш яркий і вільний за всю многовікову історію півострова.

Вчора Хуйло зустрічалося с представітєлями свого діпутатського корпуса і благодарило його за поддєржку. Матвієнчиха розчуствовалася і запевнила плєшівого павіана, шо він умйон, красів і по-прежнєму нєотразім. Потом вони дружно всі кричали про законність анексії Криму, відімо стараясь самі себе переконать, шо вони ніякі не преступніки. Матвієнчиха даже пообіщала отмінить рішення Політбюро ЦК КПСС від 1954 року, яким Крим було передано Україні. Дурне заняття, бо після того Росія підписала таку кількість міжнародних договорів, якими підтверджено належність Криму Україні, шо відмінять нада не лише рішення Політбюро, но і ряд рішень СБ ООН, Будапештський меморандум, а также базовий Договір з Украіною про дружбу, сотруднічество і партнерство від 1997 року. Дід з інтєресом наблюдатиме, як чокнуті діпутати збираються руйнувати систему міжнародних інструментів, які гарантують територіальні цілісність самої Росії. Єслі руссо-діпутати щитають, шо до Росії ні в кого немає територіальних претензій, то ето велика ошибка.

Кроме того, дід би советував російським діпутатам пойти дальше і не останавлюваться на рішеннях Політбюро ЦК КПСС. Давно пора отмінять рішення, наприклад, Стоглавого собору 1551 року, согласно якого, між іншим, шахмати признані еллінським бесовством і грати в шахмати запрещено на всій території Московського царства. Стаття 92 Стоглава не була відмінена даже Московським собором 1667 року, тому можна щитать, шо шахмати в Росії гра незакона, а всякі шахматні притони нада преслєдувать, шахматістов же сажать у тюрми. Дєятєльность чемпіона міра Каспарова тоже ярко свідєтєльствує, шо шахмати ісконно антиросійська гра. Тим паче, шо вони була знову подло повернуті в Московське царство проклятими укропами, коли Київські монахи прийшли в московську землю обучати тамошніх неграмотних священників читанню і письму. В дальнєйшем же шахмати насаждалися в основном євреями і тут совершенно явственно проступають черти жидобандеровського шахматного заговора проти Росії. Доколє?! В общем, у російських діпутатов непочатий край роботи.

Но вони якто ізбіратєльно підходять до своїх об'язанностєй. Дід помнить, як після прийняття Конгресом США "Акта про підтримку свободи в Україні", вони ісступльонно орали, шо не забаряться з адекватним ответом проклятим американським імперіалістам. Нехай лише Обама спробує отой Акт підписати. Проклятий Обама підписав і шо? Російські діпутати тихо позасовували свої язики друг другу в сраки і многозначітєльно мовчать. Ожидая команди Хуйла.

Хуйло команди чомусь не дає і робить вигляд, шо нічого не случилося. Печальна лошадь шото тоже невнятне пробелькотіла і в результаті тоже замовкла. Таким образом наліцо класичний пример, як терпляче московський сцарьок переносить американські щелбани і оплєухи, лише іногда нєрвічеськи реагіруя на саячки. Понімая, шо в'якать проти США все одно, що сцять проти ураганного вітру. Ідьом дальше.

Хуйло продовжує паразітірувать на темі Великої Перемоги у другій світовій війні і в наступающем году собирається провести грандіозні урочистості з приводу 70-ї річниці Перемоги. Для цього були розослані запрошення міровим лідєрам, но американський презідєнт Обама вже січас зазадалегідь оте пріглашеніє відхилив. Дід думає, шо лідєри інших цивілізованих держав тоже воздержаться від участі в осмотрі воєнного парада на Красній площі, яким Хуйло планірує пустить пиль в глаза міровому сообществу. Современна Росія во главе з миршавим сцарьком не має жодного відношення до подвигу народів, які кальоним желєзом видалили ракову пухлину нацизму і травень 2015 року чітко покаже ставлення світу до неонацистської політики новоявленного фюрера. Дід не здивується, єслі на трибуні під мавзолеєм рядом з Хуйлом стоятимуть якіто гопніки типу Мугабе, Мадуро ілі Кім Чен Ина. Возможно там будуть ще і Лукашенко з Назарбаєвим, но пока рано казать, якою буде "русская весна" і шо жде Хуйла в травні 2015 року. Но тенденція до зовнішньополітичної ізоляції Хуйла наліцо.

Дурнувата і неестетична ігра Хуйла мускулами коло кордонів западних країн дає своі плоди - Фінляндія твердо взяла курс на вступ до НАТО і не питатиме в Росії її мнєнія. Зимова війна 1939-1940 років свіжа в пам'яті народній і фіннам зовсім не хочеться повторяти подвиг славних предків. Лучше зазадалегідь себе обезопасити і вступити в Альянс. Кроме того фінни, як і решта країн регіону, посилюють патрулювання своїх акваторій, шоб російські ВВС і ВМФ не сильно заігрувалися. Таким образом, єслі меттою Хуйла було посилити боєздатність армій країн НАТО і розширити коло країн-учасниць, то цієї мети Хуйло блєстяще добивається.

Нафтоаферісти держать ціну на нафту в районі 60 долларов за бочку, як Хуйло і заказував, коли говорив про стресовий сценарій. Рубль нємного укріпився, но це случилося завдяки спалюванню валютних запасів, а также тому, шо Хуйлу відімо удалося убідить купечество розкошелиться та продати свої валютні занчаки. Нормальок. Тепер смотрім, як вони собираються закривати фінансовий год і виконувати свої кредитні обізатєльства. Не забуваєм, шо сумарний корпоративний борг російських компаній шото около 700 мільярдів проклятих американських баксів. Російські діпутати, пакуючи чумайдани для новогоднього відпочинку на комфортних магаданських пляжах, нєсмело запропонували законодавчо заморозити виплати російських компаній. Дід на це лише улибається і надіється, що ця безумна ідєя буде реалізована.

Подручниє Хуйла обіщають оскаржити в ЄСПЛ вердикт про оплату судєбних іздєржек по ділу ЮКОСа і руссовата радіє, шо Хуйло крут і нєпобедім. Но ми то помнимо, шо ЄСПЛ виносив вердикт на суму якихто 2 млрд долларов. А от про рішення Третєйського суда, який зобов'язав Хуйла до 15 січня оплатить 50 мільярдів баксів, хуйловаті не розказують, шоб вони не розстраювалися. І це рішення ніякому обжалуванію не подлєжіт. А єслі не будуть платить, то мірове сообщество грусно вздохне і начне хижий дєрибан російської государственної собственності за кордоном. В общем, проісходить те, шо дід давно казав - на розв'язану Хуйлом гібридну війну світ відповів таким гібридним миром, який камня на камні не оставить від дутоі російської економіки.

Цинічна київська хунта безсоромно пользується добродушієм Запада, получая все нові і нові фінансові вліванія, однако, кажеться, шо Запад хоть і добродушен, но отнюдь нє наівен. І требує від хунти доказатєльств, шо в країні почалися кардинальні реформи. Тут требованія Запада полностью совпадають з ожиданіями небайдужих громадян в Україні, бо ми-то з вами краще всіх знаємо, як вела себе реєстрова опозиція на Майдані. Котра ніяк не відчувала настроїв людей і діяти починала лише под воздєйствієм волшебних пендєлєй. Таким образом, будемо сподіватися, шо об'єднані зусилля небайдужих громадян і Запада дадуть свої долгожданні плоди і наша власть, получая з обох боків волшебні стусани і подсрачники, виконуватиме нарешті возложені на неї об'язанності.

Касатєльно переговорів контактної групи в Мінську, яка состоїться 24 ілі 26 грудня, нас традиційно годують дозіруванною інформацією і про шо вони там на самом дєлє договарюються, ми можем догадуваться лише путьом дедуктивного аналізу, співставляючи та аналізуючи окремі елементи. Коли в свойо врем'я у вересні, після першого договорняка в Мінську, дід запідозрив существованіє тайного протокола, йому мало хто вірив. Потом оказалося, шо тайний протокол существує, він на 8 сторінках, но тєкста ми так до цих пір і не побачили. Дід не сумнівається, що і січас там будуть тайні договорняки, но нічого. Нам із вами хватить смальця в голові, щоб проаналізірувать собитія і вскрить принаймні главні елементи отого договорняка. У всяком случаї дід вніматєльно стежитиме за собитіями і про свої наблюдєнія докладно розказуватиме.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надійку Савченко, за Олєжку Сєнцова і за всіх наших дочок і синів, які сидять в московських в'язницях. Всячеськи допомагаємо Армії. Всячеськи - бо це наша главна надія і опора. Дід планірує, як і преждє, продовжити посильну допомогу воїнам і вже в бліжайше врем'я відвідає один з підрозділів. Коли і який іменно не казатиму, шоб не нарушать воєнну тайну. Ну і не забуваємо про спорт та фізичні вправи - всі мають бути здорові та красіві. А для душі читаєм repka.club.

Та слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас :)

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини