MENU

Інтернаціональна вата та «ізраільські фашисти»

4006 4

Частенько коментую щось на німецьких сайтах чи принаймні німецьких текстах, а там косяками лазить вата. Така собі інтернаціональна вата. Такий собі типовий срач, але вже німецькою.

І що ви думаєте? А те саме, що і в українських чи російських новинах. Одразу налітає куча понаєхавших в Європу за соціальною допомогою ватників. Отак воно жило роками в Казахстані, Україні чи російській глибинці, гімн союзу ледь знало, мріяло про американські джинси та японський кольоровий телевізор. Потім в 90-х назбирало якихось довідок і поїхало ну там в умовну Європу під лозунгом "Я же для дітєй!"

Приїхало, очухалось, джинси купило, телевізор теж. Аж раптом почало воно любити Росію. Там не Казахстан, Україну чи Білорусь, а от саме Росію. Саме воно може і не було в тій Росії, але от поставив собі тарєлку, дивиться РашуТудей, Росію24 та інші. І раптом стало ватніком... 

Опанувало німецьку мову і почало значить свою думку якось формулювати вже й німецькою. Сидить ото чекає на кожну новину про Росію і давай ватнічати в коментах...

Отримує декілька нормальних коментів німецькою від українця, і лізе до тебе в лічку зі своїми проблемами. І німці-ватніки теж обурюються, чого це ти не підтримуєш Путіна. Бо якщо ти не підтримуєш Росію, то ти фашист. 

Ось сидиш в коментах і підтримуєш дії Ізраїля по знищенню російських ракет в Сирії (https://www.facebook.com/StimmeRusslands/posts/923978677613694). І ти раптом фашист. Причому за підтримку Ізраїля ти стаєш фашистом як для німців, так і для росіян.

От я і думаю, вони антіфашисти чи притворяються?

Anton Pavlushko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини