MENU

Никакой встречи Януковича с Обамой не было — Власенко

3177 12

Побачив декілька новин про «зустріч» Януковича із Президентом Обамою. Подивився фото на офіційному сайті Президента України. І стало мені сумно. Зрозуміло, що вони продовжують думати, що ми всі безграмотні ідіоти, а вони «світочі» думки та наймудріші. Але не можна вже настільки не поважати всіх нас.
 
В новинах Янукович розказав про «зустріч» із Президентом Обамою, а також про те, як багато питань державних і ПРИВАТНИХ вони змогли обговорити за цю коротку «зустріч». На фото ж з сайту зображено Барака та Мішель Обаму, а між ними громадянина Януковича В.Ф. і більше жодних інших фото. Із цього роблю висновок, що «фото з Обамою» було всього одне.

Будь-хто, хто хоч трошки знайомий із дипломатичним етикетом вам скаже - на фото відображена НІЯКА НЕ «ЗУСТРІЧ ІЗ ОБАМОЮ». Просто в цей день проводився прийом від імені Президента Обами. На ньому були присутні СОТНІ (а може і ТИСЯЧІ) людей. І ВСІ вони (або переважна більшість із них) мали можливість зробити ТАКЕ САМЕ фото з Президентом США та Першою Леді. Тобто, як правило це виглядає наступним чином: перед входом до зали де відбувається прийом стоїть Барак Обама з дружиною. До них стоїть ЧЕРГА людей, які офіційно запрошені на прийом і бажають сфотографуватись. Кожен із таких гостей, коли підходить його черга, стає поряд із Бараком та Мішель Обамою. Фотограф робить фото і людина відходить. На її місце заступає інший учасник прийому, який фотографується із Президентом США.  У мене особисто є  такі фотографій..:-)) Але я ніколи не скажу, що я «зустрічався із Обамою».

В дипломатичному протоколі ця процедура, стоїть набагато нижче «потискання рук» (hand shake), це коли два лідера зустрічаються в коридорі (без дружин :-))))) тиснуть один одному руки (цей момент фотографується) і секунд 20-30 обмінюються якимись фразами.

Тобто НІЯКОЇ «ЗУСТРІЧИ» Януковича з Обамою не було.

При цьому українські медіа дуже мляво висвітлювали ПРОМОВУ Президента США на сесії Ген Асамблеї ООН. Як правило в таких промовах проголошуються засадничі речі.

Так от, в своїй промові Президент Обама сказав, що (подаю близько до тексту) «країна в якій влада саджає своїх опонентів за грати, не може бути демократією», «країна в якій немає чесних прозорих і демократичних виборів, в яких би приймали участь найрейтинговіші опозиційні кандидати- не може бути демократією», «країна в якій знищується опозиція -не може бути демократією», «країна в якій утискається свобода слова- не може бути демократією»..

Вам це нічого не нагадує?

При цьому даючи оцінку резолюції Сенату, громадянин Янукович В.Ф. відзначив нібито різну позицію Сенату США з одного боку та Адміністрації Президента Обами та Держдепу з іншого боку. Як на мене різниця в цих позиціях полягає в слові «НЕГАЙНО». Адміністрація та Держдеп вимагають НЕГАЙНО звільнити Юлію Тимошенко та інших політв'язнів, а Сенат вимагає «просто звільнити». От і вся різниця, яку так не хоче розуміти Янукович, думаючи, що він віддав шельф великим американським компаніям і, таким чином відкупився від США в питаннях прав та свобод людини в Україні.

 

Сергій ВЛАСЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини