MENU

Як працюватиме метро та громадський транспорт під час новорічних свят

2548 0

Прес-служба КМДА повідомила киянам про режим роботи громадського транспорту в столиці під час новорічних свят. Зазначають, що кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено, а його робота продовжена.

Роботу метрополітену в ніч з 31 грудня на 1 січня буде подовжено на 3 години 30 хвилин.

Окрім цього, для пасажирів автобусних, трамвайних та тролейбусних маршрутів з 18 години 31 грудня збільшиться кількість рухомого складу. Їх роботу буде продовжено до 4:30. Після 4:30 організовують роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метрополітену окремими змінами зі збільшеними інтервалами руху. 

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста з 16:00 31 грудня на Софійській (від Володимирської до Майдану Незалежності), Малій Житомирській (від Майдану Незалежності до провулку Володимирського); Еспланадній, Рогнідинській (від Шота Руставелі до Еспланадної); Шота Руставелі (від Рогнединської до Басейної).

31 грудня, 1 і 7 січня забезпечать чергування відповідальних посадових осіб на пунктах очікування міського пасажирського транспорту загального користування зі значним пасажиропотоком. Після завершення проведення масових святкових заходів, з метою належного руху автотранспорту забезпечать виділення спеціальної прибиральної дорожньої техніки.

Столична ДАІ звертається з проханням до киян та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з обмеженням дорожнього руху.

Веселих свят!

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини