MENU

Тимошенко привітала українців із Новим роком та Різдвом

9890 0

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала українців із Новим роком і Різдвом. Текст вітання оприлюднено на її офіційній сторінці у "Фейсбуці":

"Дорогі мої!

Від усього серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом!

Рік, що минув, наші нащадки згадуватимуть як рік перемоги гідності української нації. Торік, новорічної ночі, півмільйона українців співали наш Гімн на Майдані – і в Україні по-справжньому народилася єдина нація.

Революція Гідності стала величною та водночас трагічною сторінкою нашої історії.

Саме тоді, дієвою волею мільйонів українців, ми подолали сили зла і стали на шлях, який неодмінно приведе Україну до гідного майбутнього. Знаю, що наша країна обов‘язково буде щасливою, незважаючи на перешкоди в досягненні цієї мети.

Трагічними наслідками війни, розв‘язаної «колишнім братом», стали окупація Криму, бої на Донбасі, загибель тисяч кращих українців. Ми ніколи не забудемо епічного подвигу Небесної сотні, усіх, хто загинув на Сході та в Криму. Ми не пробачимо цих смертей, бо вони забрали дитинство в дітей, які втратили рідних, домівки, розлучили із сім‘ями та друзями. У ці святкові дні ми особливо сильно молимося за них.

Я вірю, що Господь почує нас і здійснить бажання всіх українців про повернення миру в Україну, здійснить мрію про повернення додому живими та здоровими наших Героїв зі Сходу, «кіборгів» та «укропів».

Минулого року українські громадяни довели, що вони гідні називатися українцями, тепер те саме мають довести політики та змінити Україну так, як мріяли люди!

Прийдешній рік буде непростим, але ми здолаємо всі негаразди та труднощі, бо ми – українці!

Миру, любові, добра і злагоди усім вам.

Щиро ваша, Юлія Тимошенко."


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини