MENU

Під законопроектом по скасуванню недоторканності підписалося лише 65 депутатів. ВІДЕО

2064 1

Народні депутати України на цьому тижні повинні розглянути в першому читанні законопроект про зміни до Конституції щодо скасування недоторканності з народних депутатів, суддів та президента. На цьому наполягає лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко наполягає на тому, щоб  цього тижня народні депутати України в першому читанні 

Про це політик зазначила на засіданні Погоджувальної Ради лідерів фракцій та комітетів і повідомила про гальмування цього процесу з боку деяких фракцій.

За її словами, під законопроектом про скасування недоторканності, розробленим «Батьківщиною», підписалися лише 65 народних обранців, а для внесення цього питання до порядку денного потрібно 150.

Тимошенко подякувала депутатам, які підписали цей законопроект, і поінформувала присутніх, що «серед підписантів немає підписів фракцій «Народний фронт» та Блок Петра Порошенка».

«Те,  що процес затягується, говорить про те, що шукається форма, якою не знімуть недоторканність, шукається форма, як цей процес відтягнути», - підкреслила вона.

За її словами, рішення про скасування недоторканності має означати встановлення справедливості, «однакової відповідальності  всіх перед законом».

Тимошенко також нагадала, що питання недоторканності на виборах обіцяли всі політичні сили, а в коаліційній угоді є відповідний пункт про це.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини