MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 15 января 2015

2371 2

Дорогие читатели, предлагаем вам ознакомиться с самыми интересными новостями из мира блогосферы за 15 января.

Адепты и добродетели Путина хуже исламского фундаментализма

Российский фундаментализм, по-моему, опасней исламского – хотя бы потому, что у России есть ядерное оружие, и еще потому, что российские фундаменталисты уже воюют в центре Европы, убивая при этом совсем не карикатуристов и совсем не за рисунки. Еще они опасны тем, что у этих фундаменталистов нет фундамента, а есть одна только ненависть, по-научному называемая ресентиментом.

"Батьківщина" закликає Порошенка особисто запровадити санкції проти Росії

Фракція «Батьківщина» проголосувала за Закон про затвердження Указу Президента «Про часткову мобілізацію», але ми закликаємо президента показати всім приклад і особисто запровадити санкції проти РФ - у рамках його бізнесу, у нього ж є всі можливості для цього. Тоді воюватимуть не тільки бідні незаможні солдати, а й економічна й урядова еліта», - заявив Луценко.

Український конгресовий комітет Америки закликає до негайного звільнення Надії Савченко

Український конгресовий комітет Америки рішуче засуджує викрадення та пізніший незаконний арешт Надії Савченко, колишнього пілота Військово-повітряних сил України, ветерана війни в Іраку, депутата Верховної Ради України та члена делегації до Парламентської асамблеї Ради Європи, а також закликає до її негайного звільнення.

Бутусов: Бои под аэропортом "Донецк" - реальный Сталинград в 21 веке

В ожесточенном ближнем бою противник был выбит из большинства помещений на втором этаже, который имеет ключевое тактическое значение для удержания здания.

Ожесточенный ближний бой с крупными силами пехоты противника сегодня продолжается весь день, и продолжается в эти минуты. Несколько раз почти доходило до рукопашной - противников разделяло 3-5 метров. Это реальный Сталинград в 21-м веке.

Подборка блогожаб и фотоприколов от UAINFO за 15 января

Бюджет Києва чекає грошей від реклами

За наявною інформацією, опублікованою на сайті Київської міської державної адміністрації (далі – КМДА), від розміщення реклами в 2013 році загальні надходження становили близько 190 млн грн, бюджет Києва відповідно отримав 70 % – 133,5 млн грн (згідно з п. 22 рішення Київської міської ради від 8 лютого 2013 року № 3/9060 «Про бюджет міста Києва на 2013 рік»), у тому числі від розміщення зовнішньої реклами – 120 млн грн, а від реклами на транспорті – 13,5 млн грн, виконання плану (рішення про бюджет Києва на 2013 рік) надходжень від реклами у 2013 році становило 130%.

Тимошенко зустрілася із делегацією Президентського комітету ПАРЄ

Сторони обговорили ситуацію в Україні, приділивши особливу увагу проблемі дотримання прав і свобод громадян України, які залишилися у Криму і на окупованій частині Донбасу, та внутрішньо переміщених осіб в Україні. «Ситуація на Донбасі може бути вирішена тільки за допомоги усього демократичного світу. Не можна залишати Україну один на один з агресором», - підкреслила вона.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини