MENU

Віра Савченко у супроводі «Батьківщини» прибула до сестри в Москву. ФОТО

1998 3

Делегація від партії «Батьківщина» разом із Вірою Савченко прибули до Москви та намагаються отримати дозвіл Слідчого комітету Російської Федерації на відвідування народного депутата України, члена Постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи Надії Савченко, яка голодує вже 39-й день. Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

 

До складу делегації входять народні депутати України Олексій Рябчин, Альона Шкрум, Іван Крулько, сестра військовополоненої Віра Савченко та захисник Олександр Плахотнюк.

 

«Налаштовані надзвичайно серйозно, ситуація дуже критична. Надія незламна і голодує вже 39 день. 39!... - пише на «Фейсбуці» Альона Шкрум. - Страшно за її життя, страшно від того, наскільки далеко Путін готовий зайти, страшно, що час не на нашому боці. І, розуміючи це, врятувати Надію можна лише піднявши весь парламент, коаліцію, Президента, всю країну та весь світ. 26 січня в день початку сесії ПАРЄ відбудеться світова акція за звільнення члена ПАРЄ Надії Савченко. Не просто полоненого героя та льотчиці, а народного депутата та члена ПАРЄ. Надіє, тримайся!!!»

 

Сестра Надій Савченко - Віра. "Зараз знаходиться в "Следственном Комитете РФ", де має отримати дозвіл на зустріч з Надією. Вже більше години її чекаємо", - поінформувала нардеп від Батьківщини Альона Шкрум

Слідчий Комітет Російської Федерації. Фото: Олексія Рябчина

"Непоганий автопарк у російських слідчих", - Рябчин

Сестра Віра буде умовляти Надію Савченко припинити голодування

 

Як відомо, 13 січня Верховна Рада з ініціативи «Батьківщини» ухвалила звернення до ПАРЄ та лідерів країн світу щодо звільнення Надії Савченко.

 

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вважає ув'язнення Надії Савченко та інших патріотів, а також російську агресію на Сході України вендетою Путіна Україні за бажання бути вільною, незалежною та європейською країною. 

«Це його власне рішення, його власна вендета Україні. Через Надю, через Сенцова, через всіх, кого він вбиває сьогодні в Україні, це його власна вендета  нам за право вільно жити, за право будувати європейську країну», - наголосила Тимошенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини