MENU

«Адвокати сообщають, що стан Наді Савченко погіршився, але воля її незламна», - дід Свирид

1695 9

Починаємо як обично з Наді Савченко, яка тридцять восьмий день тримає голодовку. Адвокати сообщають, що стан Наді погіршився, але воля її незламна.

Опубліковано черговий її лист, написаний вчора, в якому Надя серед іншого дякую за готовність небайдужих громадян по всьому світу вийти наступного понеділка, 26 січня, на глобальну акцію в її підтримку. Дід всячеськи вітає цю ініціативу і просить своїх закордонних читачів згуртуватися, самоорганізуватися і поовести в цей день публічні акції з чітким месседжем ‪#‎FreeSavchenko‬. Звичайно, з урахуванням місцевих умов, не порушуючи законів і не завдаючи шкоди майну російських посольств та генконсульств. Вітається висвітлення ваших акцій в місцевій та світовій пресі, або просто в соцмережах. Креативний підхід тоже вітається. Запрошуйте до участі своїх друзів з числа місцевих громадян, запрошуйте пресу, ну в общем, що я вам розказую - самі добре знаєте, як діяти в подібних ситуаціях.

Дід, як і всі ви, вніматєльно стежить за розвитком подій в зоні АТО, хоча сприймає любу інформацію дуже осторожно. Но в цілому складається враження, що традиційна московська воєнна доктрина остається незмінною - люба воєнна операція планується без учота потєрь зі свого боку, а доказом доблєсті і полководчеських способностєй командира залишається талант угробить якомога більше своїх солдат. Отсюда лобові атаки, отсюда матюки і задача виполнить приказ любой ценой. Но, так виглядає, що ціна руссо-фашистськими окупантами платиться велика, без особливого, однако успіху. Дід отмічає отрадну тенденцію, що наша Армія предпочитає воювать не числом, а уменієм. Так тримати.

В общем і целом, за тиждень боїв Хуйло воєнних козирів для переговорів з хунтою не получив, Іловайська-2 не случилося. Будем надіяться, що і не случиться. А єслі так, то і воєнний важіль впливу на хунту тєряє свою ефективність. Шо тагда?

Тагда Хуйло опиняється перед дилемою - або кидати на фронт нові боєспособні подраздєлєнія своєї армії, які б допомогли досягненню якогото яркого воєнного успеха, наприклад захоплення Донецкого аеропорту. Або соглашаться на переговори з хунтою зараз, без воєнних козирів і на условіях бундесканцлєрін Меркель. Яка нєдвусмислєнно, з нємецкой прямотой і з категоричністю рассєрженной женщіни потребувала від Хуйла безоговорочного виполнєнія його часті мінських соглашеній.

Яке іменно рішення прийме Хуйло не знає щас ніхто, даже він сам. Ісключать дальнєйшев ескалації воєнних дєйствій не можна. Но Хуйло не може не учитувати, що введення в бій нових регулярних подраздєлєній не залишиться незамеченим. США вніматєльно наблюдають за реакцією пацієнта і єслі Хуйло взбрикне, Обама просто винуждєн буде дуже жостко зреагувати. І наверняка начне демонстративне і відкрите постачання Україні новейшого вооруженія. Не случайно вчора представітєлі верховного командування сухопутних сил США, розцілувавши своїх дружин і дітей, поспішили з тревожними чемоданчиками в аеропорт. І вилетіли в Київ з офіційною метою розібраться в проісходящем. А заодно і визначити потреби Армії України в оружії. Про візит верховних ястребов із Пентагона широко сообщається в пресі, хотя адрес цього сообщенія один: Москва, Кремль, Хуйлу.

Таким образом, Хуйло на цьому етапі відімо бздітиме предпрінімать широкі і відкриті воєнні дєйствія. Но шо йому тоді дєлать? Отступать він не хоче, наступать не може. Переговори? Но Меркель чотко заявила - цурюк із України і тоді можна говорити. Значить, вірогідним є повернення Хуйла до ізлюблєнної тактіки тягнути резіну й далі, роблячи вид, шо він за мир во всьом міре, а вот проклята хунта... Проще говоря - це пастка, в яку Хуйло сам себе загнав, намагаючись перехопити інвціативу перед переговорами з нормандською тройкою. Но ініціативу перехопить не удалося. І мірове сообщество, ідя на поводу у коварної хунти і ії американських покровітєлєй, надьожно контролірує все полє, з угрозой обостріть ігру в штрафной площадке у ворот протівніка.

Пока пентагоновські ястреби пакували чемодани в Київ, у Брюсселі состоялося засідання Ради ЄС з міжнародних питань, на якому міністри іностранних дєл країн Євросоюзу думали думу, шо дєлать. Діда не дуже інтєресувало які конкретні рішення будуть прийняті. Вони в цілому легко прогнозувалися. Діда інтєресувало чи знайдеться хоть одна краіна, яка виступить проти спільної позиції ЄС. Не знайшлася. А значить, Євросоюз зберігає монолітність і зберігає спільну лінію зі США в протистоянні з Хуйлом. Це харашо.

Нафтоаферісти любовно і с наслаждєнієм іздєваються над Хуйлом, то подавая йому робкую надєжду на подорожаніє нафти, то безжалосно оту надєжду убівая. Зранку ціна бочки БРЕНТа 48,40 долларов і вона продовжує молодшати, порождая в душах широких слойов насєлєнія Россії тоску, униніє і безисходность, а также предчуствіє чегото очень нєхорошего. Клянуть канєшно же американців, хотя нєкоторі начинають задумуваться, а так лі мудра політіка Хуйла Блядіміра Блядіміровіча? Может король голий?

Вчора у Вірменії померла дитинка, остання з жертв вежлівого человечка Валєри Пермякова, який заколов її багнетом. Тепер вопрос видачі Пермякова вірменському правосуддю має стати ділом честі для вірмен всього світу. Якщо вірмени проковтнуть цю образу, вони потєряють уваженіє прогресивного людства. Хуйло Пермякова отдавать єстєственно не хоче, хотя і обіщав примерно Валєру наказать. Наверно виговором не обійдеться, строгий виговор з занєсжнієм в лічне діло болєє вероятєн. Виговори получать также командіри часті. Хотя дід не здивується, єслі узнає, шо Валєра Пермяков гордо шагає в строю на Праздніке колорадскіх жуков, який почемуто іменують в Росії Дньом Победи.

Учитуючи все ж, що цього року наш народ, як і всі прогресивні народи світу відзначають 70-річницю Перемоги над нацизмом, дід щитає, шо Київ має достойно відзначити цю дату. З участю іностранних глав государств і правітєльств. Всьо равно вони в Москву летіть не собираються.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю, допомагаємо Армії і читаєм repka.club.

Свирид ОПАНАСОВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини