MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 червня 2019

1989 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 червня

КСУ розглянув указ Зеленського про розпуск Верховної Ради. ВІДЕО

Депутати, які звернулися до КСУ, вважають, що указ "не містить належного обґрунтування наявності підстав для дострокового припинення повноважень парламенту".

Зеленський призначив 12 тимчасових голів ОДА

Зокрема, з посади голови Волинської обласної державної адміністрації звільнено Олександра Савченка. Виконання обов'язків голови ОДА тимчасово покладено на Олександра Киричука.

Генннадія Москаля звільнено з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації, а виконувати обов'язки голови ОДА тимчасово доручено Івану Дурану.

Костянина Бриля президент звільнив з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації, а замість нього тимчасово виконуватиме обов'язки голови ОДА доручено Еллі Слепян.

Яценюк остаточно залишився "генералом без армії"

RIP, українська політична сило поміркованої правої патріотичної орієнтації. Тобі є багато за що подякувати: і за коаліцію, і за перший постмайданний уряд, і за (частково успішні) спроби реформування українського медіапростору... Список можна продовжити.

Патріарх Філарет екстрено збирає помісний Собор: хоче воскресити Київський патріархат

"Ми скликаємо помісний собор, на якому не затвердимо рішення того собору, який був 15 грудня 2018 року. Значить, він для нас не є обов'язковим. Цим ми покажемо, що Київський патріархат був, є і буде. Собор ми скликаємо на 20 червня", — сказав Філарет перед початком  форуму "За Українську Православну Церкву! За Київський Патріархат!", – передає "ВВС Україна". 

"Жизня" Олега Сенцова – це про нас усіх

Крім того, Сенцов – це цілком реальний, оприявлений символ свавілля й агресії Росії, російської окупації Криму. #Save Oleg Sentsov #Free Sentsov #Release Oleg Sentsov закликають гештеги світову спільноту. Остання відгукується, акції на підтримку незаконно засудженого українського режисера не припиняються, але Путін на них не зважає. Адже в країні, де досі шанують постать Сталіна, просто необхідна показова, публічна "страта" якогось незгодного на 20 років колонії суворого режиму у далекій Тюмені. Ще й за відверто абсурдним звинуваченням у "тероризмі".

Путин отвел Лукашенко на интеграцию 5 лет?

Вопрос о выделении денег Минску, попросившему 650 млн долларов в виде кредита и еще 400 млн в качестве компенсации за налоговый маневр в нефтяной отрасли, должен рассматриваться в увязке с дальнейшей интеграцией России и Беларуси, заявил глава Минфина РФ Антон Силуанов.

Кому слід обов'язково подивитися "Чорнобиль"

1995 року на світові екрани вийшов фільм "Хоробре серце" з Мелом Ґібсоном. Фільм про далекі події ХІІІ століття, коли шотландці боролися за незалежність, мав напрочуд сильний ефект на наявну політичну ситуацію.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини