MENU

ТОП-3 помилки, які робить жінка у спілкуванні з чоловіками

2862 3

Після підбиття новорічного балансу саме час поставити собі нові цілі. Цього року я зауважила, що цілей собі поставила небагато - три чи чотири.

Натомість у мене з'явилася нова рубрика - чого треба позбутися в цьому році. І стільки всього цікавого назбиралося! Я виокремила ті речі, що стосуються стосунків з чоловіками. Це саме ті помилки, які ти робиш знову і знову, це твої граблі чи як там їх модно називати – твоя карма.

Отже, мотлох, який я б хотіла викинути на смітник.

Пункт перший: припинити переслідувати чоловіків, які на тебе "нуль на масу". Хоч я і не належу до докучливо-пересічних панянок, які пишуть, дзвонять чи відверто лізуть в очі, проте я теж розділяю точку зору пані Сусанни з відомого радянського фільму щодо "не родись красивой, а родись активной". Закохуючись, я не можу отак сидіти, склавши руки: я вивчу напам'ять всі пісні його улюбленої групи, почну займатися тенісом, аби перетинатися коли-інколи з ним на корті, замаскуюся під фанатку його улюбленої команди і за нагоди можу "випадково" з ним зустрітися, навіть якщо для цього треба буде спеціально поїхати в іншу країну.

Тобто я так само мозолю очі, тільки думаю, що роблю це абсолютно непомітно для стороннього ока. Класична жіноча помилка, яка просто не працює. Ніхто ніколи не закохається в тебе тільки через те, що ти фанатка його команди. Штучно створена ілюзія "близькості душ" довго не працюватиме, якщо працюватиме взагалі. Досить марно витрачати власну енергію незрозуміло на що, краще скерувати її на те, що приносить задоволення і збагачує тебе: танці, йога, в'язання гачком, курси вокалу чи ікебани…

Пункт другий. Припинити розповідати сороміцькі анекдоти незнайомим чоловікам. Це шокує. Одна справа, коли це твої близькі друзі, що вже знають тебе як облуплену й обожнюють твою славетну колекцію анекдотів "всіх часів і народів", а інша справа, коли ти опиняєшся в компанії, де є привабливий та цікавий незнайомець, і розповідаєш свій коронний хіт "про батюшку, який приходить в бордель по@тися"... Ні, ні й тисячу разів ні! Він, звичайно, оцінить твій гумор та артистизм, але, скоріш за все, одразу ж викреслить тебе із списку "романтичних тургенівських дівчат" для серйозних стосунків.

Пункт третій. Досить тролити публічно чоловіків, треба не забувати ними захоплюватися, привселюдно плекаючи їхнє "ЕГО", як радять спеціалісти із зваблення сильної статі.

Є у мене така дурна звичка: чим більше я когось обожнюю (це стосується також друзів, сестер і навіть мами), тим більша вірогідність, що я почну його/її тролити, провокуючи емоції та намагаючись повеселити публіку.

А ще люблю я "веселі" жарти та приколи: ось недавно притягла своєму колишньому коханню в подарунок куплений за кордоном "Чай проти імпотенції" і привселюдно вручила.

А він якраз був зі своєю новою пасією, тож після читання показань вголос: імпотенція, нерухомість сперматозоїдів, деформація яєчок та інше - істота почервоніла і подякувала "за таке щире турбування".

Пасія мого гумору не зрозуміла, та й він, здається, також був не в захваті. Мабуть, подумав, як добре, що мене злигався вчасно, а то б мої "прикольні" подарунки вщент розтрощили його мачо-репутацію та підточили фундамент його непохитного "ЕГО".

Це лише три пункти з десятка, що прямують до мого сміттєвого відра, але сподіваюся, що позбуваючись цих жахливих звичок, я роблю упевнений крок на шляху до мого перетворення "на ідеальну жінку".

Впевнена, у кожного з нас знайдеться купа знавіснілих звичок, за які ми часто себе краємо та які не хотілося б тягнути в новий рік. Вочевидь, раз і назавжди від усього "нажитого довгими роками" так одразу й не звільнитися, але потрібно спробувати хоч на кілька відсотків вдосконалити власний "світлий образ"…

Ольга МЕНДЕС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини