MENU

На Луганщині знайшли тіло росіянина, який маскувався під місцевого "козака". ФОТО 18+

3214 10

 

23 січня в полі поблизу с.Троїцьке Попаснянського району було знайдено тіло загиблого бойовика з гранатою Ф-1 у кишені. Про це повідомляється на офіційній сторінці у "Фейсбуці" Луганської обласної державної адміністрації. 

 

— Напередодні так звані казаки двічі атакували позиції наших силовиків на підступах до села, один раз — із застосуванням танків, — повідомляє гоова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — Але отримали таку відсіч, що змушені були тікати, залишивши вбитих на полі бою. Один із них виявився громадянином Росії. Ось його особисті дані з російського паспорта, знайденого в кишені:

 

Емельянов Андрей Владимирович, 27.11.1974 г.р.

 

Зарегистрирован 16.10.2012 в г.Тюмень, ул. Таврическая, 6 кв.62

 

Зарегистрирован брак 18.11.1995. Жена — Семененко Надежда Николаевна.

 

Емельянов був одягнений у камуфляж, під яким червона футболка з надписом “Россия, вперед!”

 

На його бушлаті нашитий шеврон “Первый казачий полк Всевеликого Войска Донского им. М. Платова”.

 

Тобто громадянин Росії приїхав сюди з Тюмені за дві з половиною тисячі кілометрів і начепив на форму шеврон, начебто він місцевий казак. В Тюмені багато українців, за статистикою — більше 6 відсотків. Хтось оселився там давно, завів сім’ю і є законослухняним громадянином, хтось приїздить із України на заробітки й будує будинки чи інфраструктуру. Але ніхто не бере з собою зброю і не вбиває місцевих мешканів. Емельянов прийшов на Луганщину зі зброєю, повіривши пропаганді російських телеканалів чи спокусившись можливістю заробити на війні. І знайшов тут свою смерть. Хочу, щоб про це дізналася його дружина, яка в дівоцтві мала українське прізвище Семененко, а також дружини й матері інших хлопців і чоловіків, котрі йдуть до нас із війною. Їх чекає така ж доля, як і цього Емельянова. Фото з документів загиблого — це ще один прямий доказ, що до того жахіття, яке зараз коїться на сході України, має пряму причетність Росія.

 

 

 

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини