MENU

«Я роблю все, що від мене залежить», - Кличко про боротьбу зі снігопадом

944 1

На дорогах Києва зранку працює понад 560 одиниць техніки. Задіяні 5 тисяч людей для боротьби зі сніжною стихією. Про це на своїй сторінці в "Фейсбуці" поінформував мер Києва Віталій Кличко. 

"Справжня зима дісталася і до Києва. Так, поки снігопад триває, труднощі будуть. І ми робимо все, щоб їх мінімізувати. На дорогах зранку - понад 560 одиниць техніки, задіяні майже 5 тис людей для боротьби зі стихією. Залучили ми і громадських інспекторів, які фіксуватимуть, де магазини, торгові центри і підприємства не прибирають свою територію", - звітує мер.

"Можна, звичайно, гнівно обурюватися і всіх лаяти, але місто - це дім не тільки мера і комунальників", - зазначає Кличко.

Автомобілістів Кличко закликає бути коректними на дорозі, не порушувати правила і не створювати затори. Хто може скористатися громадським транспортом і не виїжджати на авто - краще так і зробити. Адже затори на дорогах ускладнюють і роботу снігоприбиральної техніки.

Приватних підприємців пропросив не чекати, поки люди падатимуть у них під дверима, - подбати про свої прилеглі території. І менше слів, як усе погано, а більше справ, щоб було краще.

"Я роблю все, що від мене залежить, і увесь час, маючи оперативну інформацію, тримаю на контролі роботи міських служб", - запевнив Кличко.

Для тих, хто за кермом: якщо на дорозі критична ситуація і для врегулювання потрібна спецтехніка, телефон диспетчерської Київавтодору 284 74 19.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини