MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 10 февраля 2015

1484 1

Дорогие читатели, вашему вниманию предлагаем интересную информацию из мира блогосферы за 10 февраля.

На Оболоні знайшли квартиру коханки Януковича вартістю більше як півмільйона доларів

Громадянська дружина біглого екс-президента Віктора Януковича – Любов Полєжай – має квартиру на Оболонській набережній. Про це свідчить витяг із Держреєстру речових прав на нерухоме майно, інформують Наші Гроші. Трикімнатна квартира на 148,5 кв. м. розташована у тому ж будинку, що й квартира самого Януковича – по Оболонській набережній, 15/5.

Шокин с Пшонкой даже рифмуются столь же удачно, как шило и мыло - блогер

Как стало известно, президент Порошенко не только решил назначить Шокина и.о. Генпрокурора, но и хочет, чтобы он стал полноценным Генпрокурором на смену Яреме. Мне эта инициатива не нравится категорически. Во-первых, Шокин уже много-много лет работает в органах прокуратуры. С 1989 года - в прокуратуре Киева, с 1999 года — в Генпрокуратуре. Причем, во время президентства Кучмы — в 2002 году — он выслужился до заместителя Генпрокуратуры. Данный факт о многом говорит.

"У Басманному суді аншлаг. Надію привезли до суду», - нардеп з Москви

У Басманному суді аншлаг. Багато журналістів, особливо міжнародних. Про це з Москви повідомляє народний депутат України Іван Крулько. "Надію завели до зали суду. Запускають камери по 5 для проток. зйомки на 30 сек. Далі - вирішення питання про відкритий чи закритий розгляд", - написав він у Твітері.

Путин направит на переговоры в Минск главного строителя «русского мира»

Помощник президента России Асланбек Андарбекович Дудаев (Владислав Сурков) планирует принять участие в работе контактной группы по урегулированию ситуации в Украине во вторник в Минске. Асланбек Андарбекович Дудаев (Сурков) считается одним из главных идеологов и строителей так называемого "русского мира". В частности, в его задачи входило формирование выгодного Кремлю общественного мнения в Украине и Грузии, работа с пророссийскими политиками в этих странах, а также курирование непризнанных Абхазии и Южной Осетии.

Генпрокурором України став Віктор Шокін. ВІДЕО

Верховна Рада України підтримала президента України Петра Порошенка у призначенні Віктора Шокіна на посаду Генерального прокурора України. За таке рішення проголосували 318 нардепів. Виступаючи з трибуни перед голосуванням, Шокін пообіцяв довести до кінця всі гучні справи, у тому числі щодо подій під час Революції Гідності, а також проти високопосадовців влади режиму Віктора Януковича. "Це стосуватиметься всіх високопосадовців того злочинного режиму", – підкреслив він. - При вирішенні усіх питань, які відносяться до компетенції Генерального прокурора буду співпрацювати з усіма фракціями Верховної Ради.
Басманний суд у Москві залишив у в'язниці Надію Савченко! Звинувачення, які висунуто їй Слідчим комітетом Росії, судом не розглядаються, бо предмет цих звинувачень від початку просто відсутній. Надію викрали з території України, доправили до Москви і утримують там як заручницю. Коли ПАРЄ, у січні розглядала питання про визнання повноважень делегації Росії, то росіяни пропонували в обмін на зняття з РФ економічних та політичних санкцій звільнити Надію. Так чинять терористи. Терористом виступає російська держава. Це вже не напівтаємна підтримка терористичних угруповань, це пряма терористична дія.

Почему мы не бомбим в ответ, почему мы не накрываем позиции, почему мы не то, почему мы не это... В Краматорске - трагедия. Сколько этих трагедий было, сколько этих трагедий будет. Какой может быть ответ, в рамках этой странно-извращенной гибридной войны, в рамках наших усилий оставаться в рамках Минских протоколов. А, ааааа, Минские соглашения - вы реально думаете, что если мы их откровенно нарушим, то Запад будет продолжать нам помогать? Даже в рамках, пока еще, весьма ограниченной помощи.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини