MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 січня 2020

231 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 січня

"Київ має робити більше": ЄС може зняти санкції з Азарова, Ставицкього та сина Януковича

Санкції проти Януковича та його оточення за незаконне присвоєння українських державних коштів ЄС запровадив у березні 2014 року. Із часом Євросоюз почав знімати відповідні обмеження через недостатні докази проти фігурантів від українського слідства. За інформацією журналіста, санкції з Азарова, Ставицького та Януковича-молодшого можуть зняти з тих же причин. "Я чув, що Київ повинен робити більше", – наголосив Йозвяк. І додав, що в майбутньому не виключає зняття обмежень й із решти діячів часів Януковича.

Відомий французький письменник Бернар-Анрі Леві відвідав зону ООС. ФОТО

Він відомий у нашій країні та в усьому світі своєю активною позицією щодо відстоювання потреби допомагати нашій державі у боротьбі за її права на свободу й незалежність. Співзасновник Агентства модернізації України Бернар-Анрі Леві ознайомився з порядком функціонування контрольних пунктів та окремо відзначив як позитив – забезпечення громадянам швидкого та комфортного перетину лінії розмежування. Бернар-Анрі Леві мав змогу побачити крайні позиції КПВВ та висловив підтримку українським військовим, що протидіють російській збройній агресії.

Викладачка Одеського коледжу та рятувальник ДСНС, що загинули під час пожежі 4 грудня, посмертно удостоєні звання Героя України

Ідеться про викладачку вищої математики та інформаційних дисциплін Одеського коладжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Ганну Бортюк і командира відділення державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Одеській області Сергія Шахотіна. 4 грудня в Одесі сталася пожежа на третьому поверсі будівлі, що на розі вулиць Пушкінська та Троїцька (відома як архітектурний пам’ятник "Прибутковий будинок Асвадурова"). Внаслідок пожежі постраждали 47 осіб, з них 16 загинули.

Водія, який висадив на трасі волонтерку через зауваження про російський серіал, у Києві зустрічав обурений натовп небайдужих. ФОТО

Водія автобуса, який висадив госпітальєрку та волонтерку Ярину Чорногуз та її подругу, у Києві зустрічали обурені активісти та громадяни. Це сталось після того, як волонтерка зробила водієві зауваження, що той транслював у салон автобуса російськомовні серіали. У компанії засудили цей інцидент з водієм. "Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому", – резюмували вони. У Києві тим часом зібрався натовп людей, що чекали на водія.

Вілла для олігарха: чому Ахметов робить це саме зараз і чому ми про це дізнаємось?

Купівля вілли – це не тільки примхи багатіїв, але і доволі логічне бажання розкласти свій капітал по різних кошиках. Така собі диверсифікація ризиків. Хто його знає, що буде завтра в Україні, а віллу у Франції у важкі часи завжди можна продати. Те саме стосується будь-якої нерухомості, що її наші можновладці купляють закордоном. Воно ж як буває в Україні – ось у тебе був найдорожчий стадіон-іграшка в Україні, а ось вже на ньому "виступає" якась "моторола".

Одіозний "слуга" підготував законопроєкт про "Третій Рейх та інші радянські республіки"

Про зміст пропозицій годі й говорити. Не лише через абсурдність переліку в цій статті того, що автор називає "військовими та напіввійськовими формуваннями", але й через те, наприклад, що з 1922 року і до сьогодні гімн Німеччини – це одна й та сама "Пісня німців" на слова Гофмана фон Фаллерслебена й музику Йозефа Ґайдна. У різний час офіційним гімном були різні строфи одного й того самого вірша, а мелодія взагалі не змінювалася. Виходить, що депутат-раціоналізатор пропонує заборонити грати гімн ФРН.

"Сенс". Відомі українці записали кліп на підтримку підозрюваних у вбивстві Шеремета. ВІДЕО

"Всі ми хочемо жити у сильній правовій державі, де закон, право на захист і презумпція невинуватості є базовими цінностями. В епоху постправди правда повинна бути під захистом. У сучасних умовах приховати правду неможливо. Але захистити її складно, особливо коли зацікавлені в її приховуванні керують правосуддям. Захистити правду і покарати справжніх злочинців – це і є Сенс!", – йдеться у зверненні авторів відео на сторінці Re.Evolution..

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини