MENU

Парламент проголосував закон щодо відповідальності за ухилення від мобілізації

2277 4

Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (№0922), яким передбачається відповідальність за ухилення від проходження служби цивільного захисту в особливий період чи у разі проведення цільової мобілізації.
 
За відповідний законопроект, який представив у парламенті член фракції «Батьківщина», голова Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем’якін, проголосувало 238 народних депутатів.
 
Закон спрямований на забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту шляхом формування належних правових і організаційних засад забезпечення системи цивільного захисту ресурсами у разі введення в державі (окремих її регіонах) режимів воєнного або надзвичайного стану, проведення цільової мобілізації тощо.

У пояснювальній записці до документа вказується, законом вносяться зміни уточнюючого характеру до диспозиції норми Кримінального кодексу України, якими встановлюється відповідальність за ухилення від проходження служби цивільного захисту в особливий період чи у разі проведення цільової мобілізації.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини