MENU

Революция после выборов в Украине не будет мирной - эксперты США

2171 1

Якщо Партія регіонів намагатиметься ввести свою монополію,наступна революція може бути не такоюмирною як Помаранчева.

Таку думкуу своїй статті для The Christian Science Monitorвисловив експерт вашингтонськогоаналітичного центру Center for Strategic andInternational Studies Януш Бугайські. 

«Парламентськівибори в Україні 28 жовтня також можутьзавершитися вуличними протестами, якщоспостерігачі на виборах та прихильникиув’язненого лідера опозиції ЮліїТимошенко виявлять масові порушення.Росія прагне посилити свій вплив наКиїв і більш впевнена в такому впливічерез авторитарного лідера, якийпіддається остракізму з боку Заходу».– вважає Бугайські. 

«Якщо Партіярегіонів на чолі з Президентом ВікторомЯнуковичем, намагатиметься ввестиполітичну монополію, відбуватиметьсявідкат від демократичних реформ іфальсифікація парламентських виборів,то наступна революція може бути не такоюмирною, як «помаранчева» в листопаді2004 року. Побоюючись іншого прозахідногоуряду у Києві, Росія могла б відкритовтрутитися у підтримку діючого президента.Наприклад, надавши допомогу в забезпеченнібезпеки обложеної адміністрації», -пише експерт. 

novosti-o



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини