MENU

Чому українці на смітнику Європи?

2857 2

Україна на смітнику Європи. Таке моє особисте відчуття. Доведена до ручки. Зубожіла. Люди думають про те, як вижити у своїй країні. У Європу шлях закритий навіть без віз.

Простий українець не може поїхати за кордон, так як при своїй зарплаті у 3000грн/30= це 100євро. Це один день прожити у Європі. Чому ми в такій ситуації? А тому, що політики і теперішні і минулі - відірвані від реального життя.

Вони не відчувають, як живе простий українець. У другій світовій війні наші діди та влада переносили всі ці тяготи разом. Не було обдурювання людей, спекуляцій. За це просто був розстріл. Зараз повна безвідповідальність уряду, зокрема балакуна-камікадзе, безвідповідальність НБУ, Президента не звинувачую, бо йому і так важко.

Але панове урядовці, візьміть на себе відповідальність: припиніть зубожіння людей. Займіться гривнею. Не буде у нас нічого без неї. Все рухне. І Ви підете. Люди не будуть вас терпіти. Скажіть людям чесно, які заходи треба зробити: підняти ціну на газ іт.д. Але з другої сторони візьміть за задницю приватних монополістів, щоб до осені було введено повний облік газу та тепла в Україні. Це реально! Навіть без закордонних грошей.

Все можна зробити спільно з мешканцями та постачальниками послуг. Лічильники треба ставити у три зміни. Але Ви поясніть нормально людям. І люди погодяться. Якщо вони будуть бачити реальні речі, та що вони потім будуть на цьому заощаджувати. Я особисто готовий допомагати роботі Мінрегіону. Іти до людей та вести роз'яснювальну роботу. Порожнього популізму не хочу більше чути. Я до сьогоднішнього дня вірю у свою гривню та у свою працю. Ми реально можемо вітчизняними матеріалами, вітчизняними працівниками, вітчизняними мізками навести лад у сфері теплопостачання та ЖКГ, провести облік, утеплення та заміщення дорогого імпортного газу, який виводить валюту з нашої країни.

Роман СПІВАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини