MENU

Недолюстрована прокуратура Одеси мстить лідерові Автомайдану Євгену Резвушкіну

2574 2

Одеські події останніх днів переконливо засвідчили, що ні прокуратура, ні суди, уникнувши люстрації, не змінилися після Революції гідності в Україні. На цьому наголошує голова «Ради національної безпеки» в Одесі Марк Гордієнко: «Банда Ківалова показує свої зуби і повстає із попелу».

Нинішні послідовники Ківалова, якого в народі прозвали «підрахуєм», вирішили помститися лідерові одеського Євромайдану Євгенові Резвушкіну. Під надуманим приводом 15 лютого його було заарештовано і заведено кримінальну справу. Євгена підозрюють у здійсненні хуліганських дій проти керівника одеської телекомпанії «Круг» Хотіна. Приморський районний суд Одеси 16 лютого залишив його від вартою з можливістю вийти під заставу в сумі 49 983 грн. Соратники Євгена, взявши кредит у банку, вже заплатили потрібну суму, тож найближчим часом автомайданівець вийде на свободу.

Інцидент у редакції стався 9 лютого. За даними міліції, невідомі люди затіяли там суперечку, звинувативши телеканал у наклепі на «Раду національної безпеки». При цьому вони нанесли тілесні пошкодження директору телекомпанії Хотіну. А лідер «РНБ» Марк Гордієнко на своїй сторінці у фейсбуці тоді ж написав: «Контрреволюція в Одесі. За товчок у груди колишнього кадебіста й есбеушника Хотіна, якого двічі підозрювали у заказних убивствах, який двічі побив журналістів і займався виключно брудною роботою, прикриваючись довідкою про контузію і психічну невсудність, про якого ніхто в місті доброго слова не скаже, який звів наклеп не лише на нас, але і тисячі патріотів, що повстали проти зла, садять оперативно і підло лідера одеського Автомайдану Жеку Резвушкина. Але це, лише привід для розправи з Майданом».

До речі, Марк Гордієнко прийшов до редакції з позивною заявою, яку Хотін брутально порвав і жбурнув на підлогу. Весь інцидент був записаний на відео, і там немає побиття директора телеканалу. Натомість видно, як сам Хотін б’ється головою об стінку і завдає собі ушкодження. Відео дивитись тут.

На знак протесту проти арешту Євгена Резвушкіна за справою шитою білими нитками 16 лютого активісти Автомайдану Одеси, Миколаєва та Херсона провели під стінами прокуратури акцію протесту. Вони заблокували проїзд на перетині вулиць Дерибасівська-Пушкінська. Виступаючі заявляли, що прокуратура – це сама прогнила стуктура, і що всіх прокурорів необхідно відправити у Дебальцево. Учасники акції тримали плакати з написами «Ківалов = корупція = сепаратизм», «Ні ківалоському свавіллю», «Псевдопобиття - це спектакль Хотіна».

«Затримання Євгена Резвушкіна - це помста за те, що «Рада національної безпеки» в останні місяці громила наркоточки, борделі й зали гральних автоматів, які «кришують»  прокурори, - заявив Марк Гордієнко. - Загалом, одеський ківаловський прокурорський загін вирішив знищити тих патріотів, які з ним боролися». Марк пообіцяв показати письмові показання дівчини, яку викрали і заставляли займатися проституцією у борделі, розташованого у двох кроках від обласної прокуратури. А про свого однодумця і товариша Євгена Резвушкіна, якого Марк Гордієнко низиває просто Жекою, він написав:

«Це той Жека Резвушкін, який отримав кулю в обличчя від сепаратистів під час заколоту другого травня...

Це той Жека , який більше двадцати разів їздив у зону АТО і в найгарячіші точки…

Це той Жека, який не боявся один виходити проти мітингів сепаратистів, і не просто виходив, а розганяв їх...

Це той Жека, який боровся з казіно і гральними автоматами, закривав усі наркоточки в Одесі, не чекаючи вказівки Авакова...

Це той Жека, який разом з тисячами патріотів штурмував ВР, пробиваючи закон про люстрацію...

Це той Жека, який у снігопад не спав дві доби рятуючи машини і прийняв роди у  своєму джипі...

Це той Жека, якого боїться Ківалов , тому що він, був ініціатором антиківаловських акцій...

Це той Жека, який ні на мить не задумуючись віддасть своє життя за Україну.

Ми будемо битися за Жеку до кінця».

А битися доведеться, зокрема, і з прокуратурою. Адже тепер стало зрозуміло, що за травлею Автомайдану і арештом Євгена Резвушкіна стоїть цепний пес Ківалова – прокурор Сергій Костенко. Він служив у цьому відомстві ще при Януковичу і повернувся  після зачистки в обласній прокуратурі восени 2014-го року на хлібне місце – та не простого прокурора, а зама глави обласної прокуратури. Отак закінчилася перша «люстраційна» хвиля в наглядовому відомстві. Та одеські патріоти вже прозріли, масово вийшли на захист лідера Автомайдану. Вони не дозволять відродитися ківаловській терористичній системі й таки зачистять досі недолюстровану прокуратуру Одеси.    

Сергій ГОРИЦВІТ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини