MENU

Сьогодні до Європи та США відправлять «Список Савченко». ВІДЕО

4583 1

Сьогодні до європейських інституцій та Конгресу США буде відправлено "Список Савченко", який укладено по аналогії зі "Списком Магнітського". Про це сьогодні під час брифінгу заявив народний депутат від фракції "Батьківщина", заступник члена Постійної делегації у ПАРЄ Сергій Власенко.

"Батьківщина" сьогодні оформила та подає до відповідних європейських інституцій, до чотирьох учасників "норманського формату", а також до Конгресу і Сенату Сполучених штатів "Список Савченко", - зазначив він.

Події з Магнітським відбувалися у тому самому СІЗО, ще зараз перебуває українка. "Це все відбувалося в абсолютно подібний, аналогічний спосіб",  - додав Власенко. 

"Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності лікарів, які дають фальшиві висновки щодо стану здоров'я Надії Савченко. Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності слідчих, які формують, фальшують кримінальну справу щодо Надії Вікторівни Савченко. Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності керівництво Слідчого комітету Російської федерації. А також ми вважаємо, що очолити цей список повинен особисто Володимир Путін, який на сьогоднішній день, на наше переконання, є натхненником і ідеологом знущань і тортур над справжнім героєм України - Надією Савченко", - підкреслив народний депутат. 

Надія Савченко голодує вже 70-й день. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини