MENU

7 октября в Броварах состоится Фестиваль Гречки

705 2

У Броварах 7 жовтня відбудеться Фестиваль Гречки. Мета акції – привернути увагу суспільства до проблеми підкупу виборців напередодні голосування 28 жовтня.

У Броварах громадські активісти організовують Фестиваль Гречки, який піднімає насправді актуальну проблему - підкуп виборців.


До речі, щодо цього моя позиція проста: коли вам різні кандидати  пропонують «продуктові набори», так чином намагаючись «купити» ваш голос, я завжди кажу - беріть.

Коли пайки роздає провладний кандидат, то вони куплені, скоріш за все, за вкрадені у нас гроші, які ми заплатили податками у бюджет. Також логічно, якщо кандидат витрачається на купівлю голосів, то потім, пройшовши в парламент, він захоче повернути ці гроші і буде займатись корупцією.

Беручи їхні пайки, але голосуючи за кандидатів, яким довіряєте, то таким чином ви частково повертаєте вкрадене у вас, а також наказуєте нечесних політиків, які сподіваються вас обдурити.

Тому беріть все, що дають кандидати, але голосуйте за того, кого вважаєте достойним, і хто буде гідно представляти ваші інтереси, а не працювати на власне збагачення.

Павло РІЗАНЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини