MENU

Сподіваємося, що за допомогою законопроекту ми зупинимо розкрадання землі - Береза

6168 0

Разом з Igor LutsenkoІрина СусловаЮрій Дерев'янко та Volodymyr Parasyuk подали законопроект 2291 щодо встановлення мораторію на дерибан землі.

Аби припинити корупційні схеми Держземагентства, які активно почали впроваджуватися з 1 січня 2013 року парламент зобов'язаний заборонити до 1 січня 2016 року відчуження земельних ділянок державної чи комунальної форми власності, які знаходяться за межами населених пунктів, а також їх передачу в користування, оренду або суборенду строком понад 3 роки

Зараз місцеві громади, місцеві органи самоврядування взагалі не приймають рішення щодо земель поза межами населених пунктів. Земля за рішенням чиновників роздається фактично безкоштовно приватним особам або видається у величезних обсягах юридичним особам в оренду. І громади нічого не отримують, тож страждають місцеві бюджети.

Тому зараз існує об'єктивна необхідність у запровадженні мораторію на відчуження земель державної та комунальної власності та обмежень щодо їх оренди. Це треба робити сьогодні, по-перше, щоб ці землі з одного боку — не стали предметом розкрадання чи дерибану у разі, якщо це питання буде вирішене на користь місцевих громад. По-друге — щоб припинити ті ганебні дії, які продовжують здійснюватися в рамках Держземагентства.

Сподіваємося, що за допомогою цього законопроекту нам удасться зупинити розкрадання землі.

Borislav Bereza


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини