MENU

Ресторани, які здивують не лише кулінарією. ФОТО, ВІДЕО

4096 0

У світі так багато незвичайних місць, які варто відвідати хоча б раз у житті. І ресторани не виняток. Будь-яка трапеза тут перетворюється на справжню пригоду, сповнену яскравими фарбами і незабутніми враженнями. Сьогодні дізнаємося, чим же ще, окрім кулінарних вишуканостей, може здивувати ресторан?

's Baggers
Нюрнберг, Німеччина

Повільне обслуговування офіціантів уже в минулому. Цей ресторан може похизуватися повністю автоматизованою системою обслуговування відвідувачів. Замовити їжу можна за допомогою терміналу з сенсорним дисплеєм. Вже через кілька хвилин ваші страви «приїдуть» до столика по металевих рейках. 

Dans le Noir
Мережа ресторанів

 

Основною концепцією ресторану є ідея побачення наосліп. Тут вам запропонують трапезу в непроглядній темряві, навіть мобільний телефон і запальнички доведеться залишити в камері зберігання. Меню досить різноманітне: морепродукти і риба, м'ясо, вегетаріанські і екзотичні страви (так званий сюрприз від шефа). Що цікаво, гідами-офіціантами тут працюють люди з поганим зором або сліпі. Керівництво вважає, що ці люди найбільш пристосовані для такого середовища. Відсутність освітлення загострює інші органи почуттів, тому вечеря тут принесе надзвичайні враження. Кажуть, навіть принц Вільям з дружиною часто заходять в «Dans le Noir».

Місцерозташування ресторанів: Париж, Франція (до речі, це перший ресторан мережі, розташований в самому серці міста); Лондон, Великобританія; Барселона, Іспанія; Нью-Йорк, США. 


El Diablo
Лансарот (Канарські острови), Іспанія

 


Головна «фішка» цього закладу - барбекю. Творці ресторану пропонують скуштувати страви, приготовані над жерлом діючого вулкана. Природний жар, що виходить з нього і використовують місцеві кухарі. За процесом можна спостерігати збоку. Приємним доповненням трапези стануть кам'яні пейзажі Timanfaya National Park, на території якого і влаштувався «El Diablo». На вас чекає панорама червоних пісків в оточенні скелястих вершин.


Muru Pops Down
Лохья (Фінляндія)

 

 


Цей ресторан знаходиться у підземній шахті. Щоб покуштувати страви кухарів, необхідно спуститися на 80 метрів вниз. Тут на вас чекає зала на 64 місця, оповита атмосферою мерехтливих свічок. Ну а найекстирмальніші відвідувачі на ліфті місцевої лабораторії можуть дістатися до 350-метрової глибини. Такі відчуття точно запам'ятаються на все життя.


Dinner in The Sky
Брюссель, Бельгія

 


Стіл, розрахований на 22 персони, піднімається гігантським краном на висоту 50 метрів над землею. Всіх відвідувачів обов'язково пристібають ремені безпеки, як на атракціоні. Крім того, в небо піднімається кухар, офіціант і працівник безпеки. Ось так вечеряєш і насолоджуєшся прекрасною панорамою міста. За бажанням можна замовити живу музику - на іншу платформі піднімуть оркестр.

 


До речі, ресторан мандрує світом - ліцензію на використання отримують в різних країнах. Тому ресторан можна зустріти в будь-якій точці земної кулі! Відстежити його маршрут можна на офіційному сайті.

 

Ось «Dinner in The Sky» приїхав у Таллінн, Естонія (2014 рік)

Підготувала Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини