MENU

Приватбанківська пригода і розкриття злочину

9685 2

Дорогі мої фейсбукові друзі, друзі моїх друзів і всі ті, хто зараз це читає. Вирішила поділитись з Вами моєю Приватбанківською пригодою і розкриттям злочину.

Сьогодні я мала нагоду вже вдруге поспілкуватись нібито із працівником Приват Банку про отримання платежу. Ця їхня завчена розмова мені вже знайома, правда цього разу я вирішила їх заставити трохи понервуватись і піднапрягтись, щоб все таки вкрасти мої кошти.

Звичайно, мені це вдалось. Розмова була досить простою. Так, я очікувала сьогодні переказ коштів. Користуюсь виключно тільки розрахунковою карточкою, жодних кредитних.

Минулого разу, я так не прослідковувала розмову як цього. Вони все дуже швидко і справно говорять, назвали своє прізвище, ім'я та по-батькові, все як і має бути. Але коли почали лунали запитання, який кредитний ліміт на вашій карточці чи тому подібні запитання, я відповіла: "А ви хіба не бачите на моніторі всіх моїх даних, чому ви мене таке запитуєте?"

Можливо це його насторожило, все ж він далі намагався випитати інформацію. І тоді пролунала коронна його фраза завдяки якій я тепер ТОЧНО переконана, що це роблять самі ж працівники банку або ж люди, яких вони взяли на роботу для цього. Ось ця фраза: "А-а-а, то це ваша розрахункова карточка, а не кредитна?)))

Я тоді розсміялась, правда геть не чутно для нього. Звідки ці крадії знають дані якої карточки вони мають?????

І тоді почалась комедія. Я почала говорити, що не пам'ятаю де моя кредитка і якій на ній кредитній ліміт і попросила передзвонити мені за 10 хв, щоб я скоро її знайшла. Що ви думає я зробила за ці 10 хв. Першим ділом я подзвонила на гарячу лінію Приват Банку і повідомила номер телефону і всі дані про людину, яка хоче мене ошукати.

На що я почула у відповідь, що я все правильно роблю, що не надаю більше жодних своїх даних окрім номеру і оскільки крадіжки немає, вони такими справами не займаються".

Але коли людей ошукують, вони теж нічого не роблять. Звичайно, я виговорила їй ще всю промову, що це впливає на імідж їхнього банку, який вже і так практично на нулю, і що вони не прикладають жодних зусиль, щоб боротись зі цим.

Далі я подзвонила у міліцію і встигла тільки пів хвилини поговорити із тим паном, бо йому "відітілі" начальник подзвонив і він просто ТУПО залишив мене на лінії чекати, супер, міліція працює оперативно.

Я почекала рівно 4 хв, кинула слухавку і подзвонила ще раз. На що мені відповів інших такий я почала повідомляти всі деталі справи. Таке враження, що він мене практично не слухав, а тільки питав всі мої особисті дані для його документації. Я його перебила і сказала, що мені цей типу працівник передзвонить за лічені хв, що мені потрібно його ще таке запитати, щоб допомогло їм у розслідуванні. На що мені відповіли, що нічого не потрібно питати, просто не давайте ніяких даних і поставив слухавку.

Ну коли передзвонив, ПРАЦІВНИК, мені вже було що йому сказати на емоціях, і вже надіюсь, що цим спортила їм всі вихідні і вони нікого після мого дзвінка не обікрали. Тому мої дорогі друзі, ПИШІТЬ, КАЖІТЬ, КРИЧІТЬ, ДІЛІТЬСЯ всі таким.

Ми ВИГРАЄМО цю інформаційну війну, бо ми сильні і найрозумніша нація у світі. Тільки ми так щиро хочемо змінити цей світ на краще. І я вірю, що це нам вдасться. Багато хто з нас їздить шукати щастя в інших країнах, але ще не довго залишилось. Вже скоро буде свято і на нашій землі. І це не будуть бачити наші внуки чи правнуки - ЦЕ БУДЕМО БАЧИТИ МИ САМІ!

А наші внуки тільки будуть в книжках історії про це читати. Нас не так легко зламати, нікому це не вдасться зробити. Ми живуча націями, і якщо якісь там всякі массони, як то подейкують, мають свої плани на весь всесвіт, нас це мало обходить. У нас СВОЇ плани і до них аж ніяк не входить знищення нашої нації.

Я ВІРЮ У СВОЮ КРАЇНУ!!!! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!!

P.S Саме сьогодні ось так накипіло і вирішила все виговорити. Чомусь саме сьогодні в п'ятницю 13-го, як ніколи повірилось у світле майбутнє...

Khrystyna Moskovych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини