MENU

В Конотопе кандидат в депутаты Талала изобрёл новый способ массовой скупки избирателей

1510 0

Спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА один із батьків, дитина якого навчається в конотопській загальноосвітній школі №5, повідомив, що вчителі роздали дітям звернення до батьків від фонду розвитку «Рідний край» з пропозицією безкоштовно застрахувати дітей дошкільного та шкільного віку від нещасних випадків терміном на 1 рік.

В документі, який передав ОПОРІ конотопець, сказано: «Фонд розвитку «Рідний край», ініціатором створення якого є наш земляк Талала Сергій Миколайович, проводить безкоштовну благодійну акцію по страхуванню дітей дошкільного та шкільного віку від нещасних випадків на термін 1 рік. Страхування проводитиме страхова компанія «Актив-гарант». Сума страхової виплати 500 гривень на кожну дитину. Кошти на страхування виділяє фонд розвитку «Рідний край». Для Вас ця акція безкоштовна!»

В разі згоди, батьки мають заповнити спеціальну частину цього документу, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові одного з батьків, прізвище, ім’я, по-батькові дитини, адресу проживання, номер школи та клас.

Громадянська мережа ОПОРА звернулася за роз’ясненням до директора школи №5 Олександра Юрченка, який підтвердив факт розповсюдження таких звернень до батьків, але наголосив, що не вважає це підкупом виборців чи іншим порушенням, бо це добровільно й батьки самі вирішують чи скористатися пропозицією фонду.

Зазначимо, що Сергій Талала є самовисуванцем і балотується по округу №160, до якого входить також місто Конотоп.       

 

Громадянська мережа ОПОРА

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини