MENU

Олігархи зараз більш небезпечні, ніж війна - думка

5642 3

"Олигархи, все до единого, как класс представляют такую же опасность для общества, как и внешний враг на восточной границе. Именно они являются основой коррупции; именно им выгодно позорить батальоны, доплачивая военным формированиям за защиту своих активов. И самое главное, именно они менее всех заинтересованы в строительстве новой страны".

Це написав Мустафа Наем в своєму останньому блозі, я готова підписатися під кожним його словом.

Клас олігархів представляють навіть більшу небезпеку ніж війна. Тим більше, олігархи зі своїми ручними батальйонами, як пан Коломойський та ще й знаходяться на держслужбі.

Стаття 103. Президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку.

Так написано в головному законі нашої країни – Конституції, якою вже майже рік нехтує Президент України.

Закон один для всіх, вимагати його дотримання потрібно від кожної людини та від КОЖНОГО олігарха, будь це губернатор чи президент країни. Порошенко, який має власний бізнес, власні ЗМІ нічим не краще від інших олігархів, які руйнують нашу країну. Тому будьмо об'єктивні в цьому питанні. Напевно, лише наївний, що гарант не використовує посаду для розвитку свого бізнесу, це і є той конфлікт інтересів, про який пише Мустафа.

Хочу приєднатися до звернення Мустафи Наема до президента та прем'єр-міністра та звертаюся до самого Мустафи, як до депутата фракції "Блок Петра Порошенка", з проханням вплинути на дотримання закону президентом. Прошу вас та інших депутатів не зупинятися на знятті недоторканості з депутатів та нарешті прийняти нормальний Закон Про імпічмент, для того, щоб народ мав змогу законно зняти президента, якщо той не виконує свої обіцянки та діє не на користь своєї країни, не доводячи знову до шин та смертей.

Катерина БУТКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини