MENU

Парасюк: В країні йде війна не проти олігархів, а між олігархами

8092 7

Декілька останніх днів спостерігаю за тим, що відбувається в країні і намагаюсь розібратись у ситуації, яка склалась. Все дуже заплутано і знайти кінці надзвичайно важко. Але знаю точно, якщо Дніпровських хлопців не буде у Дніпропетроську, то будемо мати ще одну ДНР, а за нею ХНР, КНР, ОНР і так далі.

Я хочу сказати одне: ДЯКУЮ за Дніпропетровськ.

А всім скептикам і хамелеонам порада включити пам'ять і згадати ті часи, коли Ви молились на команду Коломойського і співали їм оди про те, як вони зупинили сепаратизм і дали відсіч ворогу, а самого Коломойського називали не інакше як «Жидобандера». Хочу всім нагадати як Дніпропетровськ став форпостом України, де всі батальйони організовувались і проводили вишколи. А може нагадати вам те, як гелікоптери з Дніпра днями і ночами евакуйовували поранених хлопців з передової, а лікарі на Мечнікова, не жаліючи сил, рятували життя бійцям. Ви подивіться на місто, як воно змінилось ідейно. Нема тут вже ленінів і червоних кривавих шмат, а повсюди синьо-жовті і червоно-чорні прапори, а вітання "Слава Україні" частіше чути, ніж "Добрий день".

Зараз у нас новий етап внутрішньої боротьби. Команда Президента усім нам нав’язує, що в країні влада бореться проти олігархів, але це не так. В країні йде війна між олігархами. Давайте дивитись правді у вічі - наш президент теж олігарх, який зараз, користуючись владним становищем, просто збільшує свої активи.

Він під виглядом боротьби проти олігархів просто прибирає Дніпропетровську команду, щоб віддати область Вілкулу і компанії. А це дуже швидко і неминуче приведе до створення Криворізької народної республіки чи ще якогось сепаратистського утворення.

Коли після Майдану Росія напала і наша країна фактично розпалась на уламки і її треба було рятувати, то Коломойського з трьома його паспортами, корупційним минулим, всупереч усім законам, невідомо як призначили губернатором Дніпропетровської області. Всі тоді знали, хто такий Коломойський, але тоді він був потрібний і вигідний владі. І треба віддати йому належне - він зумів налагодити роботу і сепаратисти не дійшли до Києва. І це правда.

Скептики зараз скажуть, що він просто захищав свій бізнес. Добре, але чому цього не зробив Ахметов на Донбасі?

І чому зараз ніхто не бореться проти Ахметова, Пінчука-Кучми, Льовочкіна?

Давайте хоч раз говорити правду у цій країні? Чому Порошенко ще досі в Ліпецьку (Росія) не продав свою фабрику? Виходить так, що бізнес нашого президента-"патріота" спонсорує тероризм на Донбасі, адже податки він платить в казну росії.

Ось так в нашій країні робляться справи. Я нікого не захищаю і не вигороджую, я констатую факт.

І на кінець про УКРНАФТУ.

Я голосував "ЗА" те, щоб держава керувала підприємством, але я хочу побачити відкритий конкурс на посаду голови Укрнафти і Укртранснафти. Даю навіть пораду, де знайти кандидатів. Записуйте. Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. Тут справжні фахівці своєї справи, які досконало знають, що робити.

P.s. ... всім тролям і продажним ЗМІ. Не забудьте написати в коментарях чи заголовках новин: "Парасюк - людина Коломойського". Це все на що ви здатні.

Володимир ПАРАСЮК, народний депутат України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини