MENU

Гриценко: «Справа має завершитися засудженням винних у вбивствах»

4005 0

Сорок днів минуло з часу резонансної заяви голови СБУ Наливайченка про причетність путінського помічника Суркова і снайперів ФСБ до розстрілів на Майдані. Ту заяву згодом повторив і Президент Порошенко. Потім заступник генпрокурора Баганець усе те спростував, заявивши, що жодних доказів (показів) подібного роду слідство прокуратури не знайшло. Водночас Баганець публічно звернувся до Наливайченка з проханням надати Генпрокуратурі наявні в нього докази участі Суркова і ФСБ у розстрілах. Що далі? Нічого?

Жодних нових повідомлень щодо висування підозри Суркову чи про його допити (покази) – не було. Після внутрішніх скандалів Баганця з ГПУ вже звільнили, начальника Головного слідчого управління теж. Про Суркова ж і снайперів ФСБ – абсолютна тиша. Виходить, що PR-активність влади, присвячена річниці вшанування Небесної Сотні, лише заявами і завершилася?

Так не вийде, з убивствами людей жартувати не можна!

Резонансні звинувачення Наливайченка-Порошенка пролунали на весь світ, тож їх не можна залишити без чітких і переконливих відповідей – справа має завершитися засудженням винних у вбивствах!

 

Анатолій ГРИЦЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини