MENU

Російського окупанта із «ДНР» засудили до ув’язнення

5319 2

До восьми років позбавлення волі засуджено громадянина Російської Федерації, який був учасником терористичної організації «ДНР», повідомляє Генеральна прокуратура України на своїй офіційній сторінці у «Фейсбуці». До такого строку ув’язнення за результатами розгляду обвинувального акту, направленого Генеральною прокуратурою України, Слов’янський міськрайонний суд Донецької області засудив М. Корчагіна.

Зокрема, громадянина РФ обвинувачували в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260, ч. 1 ст. 263 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації, створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Встановлено, що вказана особа брала участь у діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка», входила до складу збройного формування цього злочинного утворення та спільно з її учасниками здійснила напад на один з блокпостів сил антитерористичної операції.

Рішенням суду апеляційної інстанції вирок Слов’янського міськрайонного суду Донецької області залишено без змін.

Вирок суду набрав законної сили.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини