MENU

У Пісках від батальйону «ОУН» вимагають скласти зброю

6530 5

Бійці добровольчого батальйону "ОУН"

У с.Піски 93-а Окрема мобільна бригада намагається роззброїти добровольчий батальйон "ОУН". Про це на своїй сторінці повідомляє один з бійців "ОУН" Богдан Тицький.

"Прямо зараз 93 бригада намагається роззброїти батальйон ОУН. Нам поставили ультиматим негайно здати зброю і покинути позиції", - написав він.

Пізніше додав: "Штаб батальйону ОУН в Пісках оточли військові 93 бригади з БТРами".

Нагадаємо, що раніше командир батальйону "ОУН" Микола Коханівський повідомляв, що добровольчий батальйон "ОУН" не буде розформовано, а ввійде до Збройних сил України, а саме до 93 Окремої мобільної бригади як окремий підрозділ.

"Сьогодні у нас на "верховині" були високоповажні гості, керівник сектору "Б", комбріг 93 ОМБР, та генерал Розмазнін. Розмова вийшла довготривалою й по-справжньому чоловічою, були присутні бійці та командири бату ОУН. Йшлося звісно про легалізацію бату, ми ще раз підтвердили що готові увійти до ЗСУ. Але, у нас є умови - бат ОУН не розформовується а залишається в такому складі в якому є наразі, командири бату залишаються на аналогічних посадах в ЗСУ", - написав Коханівський 4 квітня в "Фейсбуці".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини