MENU

Політики в соцмережах вітають українців з Великоднем

3511 4

Сьогодні по всій Україні ми радо зустрічаємо світле свято Воскресіння.

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю - можуть і будуть переможені!

Петро Порошенко

Пасха - велике православне свято. У цей святковий день хочеться побажати всім хто відзначає сьогодні Пасху добра, здоров'я, процвітання і всіх благ. Хай щодня ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу та турботу, любов та вірность. Пам'ятаєте про те, що це свято символізує перемогу сил добра над силами зла, а значить завжди чиніть опір злу і тоді перемога завжди буде на стороні сил добра. Зі святом святої Пасхи!

Borislav Bereza

 

Христос Воскрес! Воскресла Україна!

Volodymyr Ariev

 

Вітаю всіх українців, друзів, моїх побратимів з Самооборони Майдану, особливо всіх наших воїнів, які зараз на передовій, з великим і світлим святом Воскресіння Христового!

Великдень завжди дає надію і віру, об’єднує весь наш багатомільйонний народ, всіх українців світу в єдину велику родину. В родину, яку нікому не знищити і не подолати.

Ми посвятимо паски. Зберемося сім’ями, родинами у наших чистих, прибраних до свята домівках. Найкращі з нас – наші Воїни Добра зустрінуть Великдень у окопах і бліндажах. І я вірю – їхні ангели-охоронці будуть з ними. Ми усміхнемося, привітаємо один одного з Святом і помолимось. Подякуємо Господові і попросимо у Нього сили, віри і стійкості для кожного з нас і для нашої святої України. Попросимо Божої допомоги у боротьбі, щоб перемогти зло.

Вірю, що Бог завжди з тими, хто захищає Добро, хто захищає рідну землю. Тому знаю – Україна обов’язково переможе. З Божою допомогою. В ім’я Добра, Справедливості і Щастя наших дітей!

Христос Воскрес!

Андрій Парубій

 

Вітаю зі Світлим Святом Христового Воскресіння!

Микола Даневич

 

 

Христос Воскрес!!!

Сергій Каплін

 

От і настало довго очікуване, найпрекрасніше і найвеличніше християнське Свято - Великдень! Будьте завжди здорові, щасливі і безмежно благословенні нашим Господом Богом! Миру, злагоди, любові, родинного затишку і тепла, дорогі друзі! Веселих вам Свят! Христос Воскрес!!!

 

Зорян Шкіряк

 

Шановні співгромадяни – вірні Української православної церкви та Української греко-католицької церкві!

Прийміть щирі вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Великодня! В Україні ми різні за мовами, культурою, релігією, але об’єднані колосальною любов'ю до своєї землі, безмежним прагненням до свободи, щирою повагою один до одного!

Нехай ваші серця, наповнені вірою і любов'ю, рознесуть тепло і світло по всій Україні!

Мої особливі вітання тим нашім співгромадянам у окупованому Криму, хто святкує Великдень! Темрява і зло зникнуть, Крим буде повернуто і ми знову будемо всі разом - в єдиній Україні!


Рефат Чубаров

 

 

Хай Бог хранить Україну і українців! 

Христос Воскрес!

Арсеній Яценюк

Христос Воскрес!!!! Воскресне й Україна! Приєднуюсь до слів Патріарха Філарета: '"Ми повинні вірити, що після страждань як на Голгофі наставало воскресіння, так і у нас настане перемога!". Воістину воскрес! Воістину воскресне!

Олександр Бригинець

 

Дорогі українські родини, брати і сестри українці!

Ми на порозі святкування світлого празника - Воскресіння Христового. Цей рік видався дуже складним для кожного з нас, та пам'ятаймо - після найтемнішої ночі обов'язково приходить світанок.

Нехай із приходом великого дива - Воскресіння Христового - у нас укріпиться потреба у щоденному спілкуванні з Богом. Тоді дива вершитимуться у нас на очах заучастю наших відкритих сердець.

У цей Великдень найбільше молитов чутиметься з України за зміцнення нашої держави, її цілісність, невразливість наших воїнів і за перемогу.

Сили Вам, здоров'я, Божої благодати і щасливого Великодня на своїй, Богом даній землі.

Молімося за ці чудеса!

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

Олег Тягнибок

 

Христос воскрес!

В Светлый праздник Пасхи хочу пожелать всем любви. Пусть она переполняет вас каждый день, каждую минуту. Любовь – начало всего. С любви начинается жизнь. С любви, я теперь это знаю совершенно точно, начинается величие страны. Величие Украины родилось на Майдане – из огромной любви к своей стране и большого мужества.

Поделитесь своей любовью с близкими – как благодарность за то, что они рядом с вами. Всегда рядом.

Отдайте свою любовь родителям – как признательность за все, что они для вас сделали. За то, что вывели в люди, научили жить и верить.

Пусть божественный свет этого праздника разгонит мрак ненависти, из которого растут война и смерть. Пусть этот свет защитит наших мальчиков от зла, очертит божественный круг , в который не проникнет тьма агрессии, лжи, черной злобы и предательства.

Пусть лучи света хранят всех, кто встречает это Воскресенье в опасности и вдали от родного дома. Пусть через эти лучи они почувствуют нашу охраняющую, защищающую любовь и услышат Молитву за мир и согласие в нашей стране.

Божьего всем благословения - каждой семье, каждому человеку нашей страны. Божьего благословения Украине.

Христос воскрес!

Олександра Кужель 

 

 

Друзі, сьогодні надзвичайний день - День Христового воскресіння! Наш Господь, пішовши на Голгофу, взяв на себе наші провини. Він підставив свої руки під іржаві цвяхи, віддавши за нас своє життя. Але смерть безсила перед Святістю, Любов'ю та Вірою і Він воскрес, подарувавши нам надію на вічне життя разом з Ним. Воскресінням Христос подарував надію на спасіння всім, навіть тим, хто Його розпинав.

Зі святом! Нехай любов наповнює наші серця, а свято Воскресіння дарує надію, мир та спокій. 

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Олександр Турчинов

Христос воскрес! 

Воскресне й Україна! Миру і Добра! 

Андрій Павловський

 

 

«Воскрес Христос, — і пекло переможене; воскрес Христос, — і впали демони; воскрес Христос, — і радіють Ангели…» (св. Іван Златоуст)

Воскрес народ — і впали межигірські демони, впадуть і московські, воскрес народ — і радіють Ангели Війни та Революції.

Герої Небесної Сотні та АТО віддали своє життя за спасіння України.

Браття і сестри, щиро вітаю Вас з Великоднем! Любіть один одного та підтримуйте, особливо у такі важкі для нашого народу часи.

Це моє улюблене свято. Як тільки у житті з’явилася така можливість — став їздити на Святу Землю і зустрічати найбільше свято в житті кожного християнина в Єрусалимі. Я мрію, щоб така можливість була у кожного українця. І все для цього зроблю. Але останні кілька років, у вирі суспільної тривоги, я буду разом з українцями молитися на нашій землі.

Молитимусь за Батьківщину Христу Спасителю, молитимусь за нашу армію, молитимусь за патріотів, які захищають наші Схід та Південь, молитимусь за збереження України і повернення Криму та частини Донбасу, молитимусь за порядок у нашій державі і гідне життя для кожного громадянина.

Найголовніше, що ми маємо пам’ятати в цей день і завжди: Бог вчить нас любити і цінувати один одного. Господь так сильно нас любить, що віддав Сина Свого. Ісус Христос був розіп’ятий на хресті саме за наші гріхи. Завдячуючи цьому ми маємо шанс на спасіння.

Герої Небесної Сотні віддали своє життя за спасіння України. Пам’ятайте про це, не підведіть їх і помоліться за впокій душі кожного з них.

Христос Воскрес — воскресне Україна! 

 

Олег Ляшко

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини