MENU

Шансів в Україні Путін не має, великих шматків фюрерські шлунки не перетравлюють

133 0

Війна і Мир – головна тема розмов і думок і у всій Україні, і тут – в АТО, звичайно ж... Чи хоче Путін війни в Донбасі? Певно, ні. Війна – це лише інструмент. У нього є мета, яку він намагається досягнути як може. Часом, а може й завжди, видаючи тактику за стратегію.

Війна – тактика, захоплення Криму – тактика, «рускій мір» – тактика...

У чому особливість тактичних інструментів – вони самі по собі не мають цінності, бо вони лише інструмент. І з війною проти України та сама історія – вона не є самоцінною для Путіна, бо це лише інструмент.

Отже, якщо Путін і піде на загострення, він це зробить не для того, щоби збільшити територію «ДНР» чи «ЛНР», не для того, щоб убити ще укрів чи знищити хунту – він це зробить, щоби наблизитися до своєї стратегічної мети.

Якщо не буде наближення до стратегічної мети – не буде і загострення.

А наближення до стратегічної мети на українському фронті вже ніколи не буде. Він вже тут ніколи не зможе показати себе великим, нахабним, сильним і рішучим імператором...

Велич для путіних-гітлерів-Наполеонів – це бліцкриг. Вони ділять світ на шматочки і стрімко проковтують кожен із них. Великих шматків фюрерські шлунки не спроможні перетравити – така особливість травлення у цього типу шизофреніків.

Нагадайте мені хоч одну війну, яку розпочинав отакий хворий карлик і вигравав її, якщо вона тривала понад рік? Тільки бліцкриги... А якщо їжа швидко не переварюється – починається печія, подагра, зупинка шлунку й усе таке.

Для Наполеона «отрутою» стала Російська імперія (в тому числі й Україна), для Гітлера – СРСР (у тому числі й Україна), а для Путіна – Україна. Бліцкриг не вдався. А значить шансів у Путіна немає. Його хворий мозок розуміє, що у його хворого шлунку не вистачить сил це перетравлювати так довго.

Все що буде тепер – імітація, кривава, але імітація. Путін шукатиме бліцкриг в іншому місці. Згідно зі стратегією.

До речі, а що ж у нього за стратегія? Проста: хоче увійти в історію. Гідно. Красиво. Потужно! І таки увійде – як останній імператор Росії? Бери вище! Європи? Бери ще вище – світу!

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини