MENU

Ющенко, выплати людям долги, а потом снова бреши

925 2

Відкритийлист непану Ющенку 


Вікторе Андрійовичу («шановний» сказати не можна) !

Звертаємосядо вас і вашого оточення, яке бралоучасть в розкраданні коштів, що малипіти на виплату заробітних плат службовціваппарату політичної партії «НашаУкраїна»! Це звернення ми пишемо,переборюючи почуття зневіри та огиди, болюдина, яка не погребувала залізти докишені работника та витягти звідтизарплатню, інших почуттів викликати,не може! В кримінальній спільноті, то бто, для вас - це в колі «любих друзів»(ЗАВЧАСНО ПРОСИМО ПРОБАЧЕННЯ, ЗА ТАКЕНЕПРИСТОЙНЕ ПОРІВНЯННЯ, У ОСІБ, ЩО ЖИВУТЬ«ПО ПОНЯТИЯМ») таких як ви, називають,«дубило» або «дупло» (злодій, що крадехарчі з господарських торбин). Якщо такахарактеристика сприймається вами якобраза (що само по собі сумнівно), ми непроти зустрітися з вами віч-на-віч всуді, де хотілося б почути особисто відвас, в чему ж полягає принципова різницяміж дубилом та лидером партіі, якийвважає, що людям, які працюють на йогополітичну силу їсти взагалі не обв’язково,як і їх дітям також. На відміну від вашихбрехливих публічних промов, в нашомузверненні мало пишномовних слів и немабрехні - воно вщент лаконічно и легкосприймається, ми були прозорими увисловах та формулюваннях, але неплекаємо химерних сподівань, щодоадекватності ваших висновків, стосовнопрочитаного, бо ясно розуміємо до когосаме звертаємося! 


Ваше поверненняв політику, в якості сателіта Партіі регіонів, никого не дивує. Не будемоакцентувати увагу на цій бруднійполітичній афері, нехай вона лишаєтьсяна сумлінні її виконавців. Господь Богповною мірою віддячить вам, за все«добро», що ви зробили неньці Україніта її народу.


Залишимо лірику,тепер - до суті:


політична партія «Наша Україна», лідером якої ви є,звільнила співробітників за скороченнямштату в грудні 2009 року и по нинішній часне сплатила їм заробітню плату, починаючис 01.01. 2009 года. На протязі останніх роківс екранів телевізорів ми всі чули вашібрехливі обіцянки погасити заборгованістьпо заробітній платі.


На сьогоднішній день,партія «Наша Україна» є суб’єктомвиборчого процесу у виборах народнихдепутатів України. Сплачені залоговіобов’язки, активно проводиться рекламнакампанія, яка потребує колосальныхгрошових ресурсів. Сформован виборчійфонд в умовах невиконаних борговихобов’язків та судових рішень позаборгованості . Треба сказати, що вивкрали не лише гроші у своїх робітників.Пенсійний фонд та інші соціальні фондиробітникам ПП «Наша Україна» за 2009 ріктакож не сплачувались і як результат -не зарахований цілий рік робітничогостажу – свого часу ці люди втратятьчастку пенсії! Не варто драматизувати,вважаєте ви? Мусимо погодитися: на фонімародерства вашої родини «Лікарнімайбутнього» - цей ваш вчинок виглядаємайже шляхетним!


Враховуючи все, щосказано вище, можно визначити, що несплатазаборгованості по заработній платіпроводиться абсолютно необґрунтованои навмисно на протязі 46 месяців, чимбрутально порушена Конституція Українист.43, Закону України від 19 лютого 2009 року№1027, що набув чинності 11 березня 2009року, Кримінальний Кодекс України ст.175, трудове законодавство. 


Однак, за незрозумілихобставин партія змогла обійти існуючіправові обмеження і активно включитисяу виборчій процес. Свою участь у цьомупроцесі Політична Партія «Наша Україна»відразу почала з порушення КримінальногоКодексу – відкривши новий розрахунковийрахунок, через який і були здійсненіусі необхідні проплати, що гарантуютьреєстрацію партії в Центральній ВиборчійКомісії як суб’єкта виборчого процесу,обійшовши заарештований офіційнийрахунок партії, чим було порушено ст.382,ч.2 и ст.388 Кримінального Кодексу України.Але відповідні органи, що в обов’язковомупорядку перевіряють законність реєстраціїсуб’єктів виборчого процесу, знезрозумілих причин, залишили цей фактпорушення законодавства України позаувагою – саме це і є най красномовнішимдоказом того, шо ПП «Наша Україна» перетворилася на п’яту колону Партії регіонів, відтягуючи голоси опозиційнихпартій та кандидатів.


Тільки зараз розумієш,всю цинічність рекламних бордів минулоївиборчої кампанії, з яких крадій -бухгалтер розповідав, що ЗАКОН – ОДИНДЛЯ ВСІХ, правда, окрім нього самого.

ВіктореАндрійовичу! 

Ви були впевнені,що люди, яким ви не виплатили заробітнюплату будуть, як безголосе бидло, щобне сталося. Треба сказати, ви певноюмірою мали рацію, ми дійсно мовчали б інадалі, якби хтось не витяг вас зі склепу,обтрусив з вас порох сторіч, та не випхавна політичну арену. Саме цей факт іздійняв хвилю обурення: можна проігнорувативтрату якихось матеріальних коштів,подарувати ту саму зарплатню за рік,але цинічну наругу над моральнимицінностями не варто дарувати нікому, атим більше вам.


Ми не хотіли васзасмучувати, але, як чесні люди, маємодонести до вас одну неприємну новину :НЕ МОЖНА ЗБЕРЕГТИ ГАРНУ ПИКУ В ПОГАНІЙГРІ, особливо, враховуючи, що ця гра вжедавно не за вашими правилами. Свою груви ганебно програли, а відігратисяможливості ніколи вже не буде. Не можливозавжди брехати і очікувати, що вам будутьвірити, не можна весь час тільки брати,бо щось і колись прийдеться повертати,а той з відсотками! Ми розуміємо, яка цедля вас прикра несподіванка, але вимужня людина, ви втримаєтесь! До того жваш політичний шлях - вже увійшов ваннали світової політики. Не дарма жваш образ дуже вдало використовуєтьсяв останній президентській гонці вСполучених Штатах Америки – в якостітретього кандидата, такого собіполітичного трупа – «зомбі», у ньогонавіть і дружина білявка, все як у вас,не кажу вже про сморід! З цієї нагодипропонуємо вам мирову угоду: повернутизаборговану заробітню плату робітникамПП «Наша Україна», з тих коштів, якімають вам надійти з Америки, за використаннявашого політичного іміджу іншими особамиу виборчій кампанії. Наразі, якщоамериканська сторона відмовитьсясплатити вам авторські відсотки, товсі, ошукані вами робітники НУ піднімутьсяна захист ваших прав і ми зможемо довести,що саме ви і є прообразом цього вельмипопулярного в Новому світі персонажувиборчої кампанії.

Завжди можетена нас розраховувати!

Спілка ошуканих вами 

робітників Політичної 


Партії «Наша Україна»




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини