MENU

«Если вы смиритесь с унижением, значит вы достойны такой жизни», - Юлия Тимошенко

1107 8

 

28 жовтня 2012 року лідерОб`єданої опозиції "Батьківщина” ЮліяТимошенко закликає українців дообов’язкової участі у голосуванні звиборів до парламенту, оскільки самевисока явка виборців на виборчі дільницідопоможе зменшити рівень фальсифікацій,запланованих чинною владою. 


"Коженмусить боротися з диктатурою так, якможе. Це – справа всіх разом та кожногоокремо. Саме тому я звертаюся зараз довсіх українців: ПРИЙДІТЬ НА ВИБОРИ! Вашамасова явка може бути протиотрутою дляфальсифікації, вашим персональнимвкладом в усунення від влади Януковичата всієї його кримінальної "Сім’ї",- заявила Юлія Тимошенко. 

За їїсловами, навіть у таких умовах, коли всізнають про факти масової фальсифікації,українці не повинні здаватися. "Назватиці вибори чесними, незалежними, незалежновід того, хто в них переможе, можутьтільки сліпі та глухі люди. А найголовніше,що про факти масової фальсифікаціїзнають всі незалежні спостерігачі, всіжурналісти, всі політики, всі дипломатичніпредставництва, які працюють в Україні,а також – всі наші громадяни. Саме тому,що всі знають про правдивість фактівмасової фальсифікації, ці вибори ніколине можуть бути визнані легітимними",- вважає вона. 

"Якщо ви змиритесяз усім цим політичним приниженням,значить варті такого життя. Берітьприклад з тих націй та народів, якіперемагають диктаторів, навіть ціноювласного життя. Я також всім серцем звами в цій боротьбі", - підкреслилаЮлія Тимошенко.

 

Юлія ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини