MENU

Массовые протесты мы будем организовывать совместно с Объединенной оппозицией - Тягнибок

1041 1

Партія ВО «Свобода»,якщо і закликатиме до масових протестів,то тільки спільно з Об'єднаною опозицією«Батьківщина». Про це на брифінгу сказавлідер партії Олег Тягнибок.


Він наголосив, щонаразі багато людей готові вийти навулиці і захищати результати голосування.Однак поки партія намагається юридичнимшляхом вирішити це питання.


«Напередодніввечері тільки через заклики у соцмережахдо комісії у Шевченківському таДеснянському районах Києва прийшлодуже багато людей. Сьогодні там такожє люди, які готові до масових протестів.Навіть просто на вулиці до мене підходилилюди і питали: «Так що? Вже виходити? Якатам ситуація?». Це є дуже позитивнийпоказник, і ми усвідомлюємо, що людиготові вийти за нас завтра», — наголосив Олег Тягнибок.


Водночас він додав,що «Свобода» закликатиме до протестівлише спільно з Об'єднаною опозицією.


«Ми й надалі будемопроводити акції на захист голосів. Алеми домовились із партнерами з «Батьківщини»,що, якщо і буде якийсь заклик до масовихдій, то він буде тільки спільним. «Свобода» не буде одноосібно приймати такі рішення.Тим більше, що ми постійно знаходимопорозуміння з нашими партнерами», —підкреслив лідер «Свободи».


Він додав: «Ми невиключаємо, що влада нас вимусить доцього кроку, але наразі ми поки боремосяюридичними методами за збереження нашихголосів».


Тягнибок також додав,що влада безперечно вибори програла.Не зважаючи на те, що у Верховній Радіу Партії регіонів може бути більшемандатів.

Бандерівський легіон



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини