MENU

Пилипишин не признает поражения и позвал на помощь бойцов и «Беркута»

768 1

  

В окружній виборчійкомісії №223 провладний кандидат ВікторПилипишин намагається перемогти єдиногокандидата від опозиції свободівця ЮріяЛевченка за допомогою осіб кримінальноїзовнішності. Близько десяти таких осібіз посвідченнями журналістів від одноговидання намагаються зірвати роботуОВК. Станом на 00:35 засідання після перервине може розпочатися через те, що залапереповнена сторонніми особами..

  

Член Політради ВО«Свобода» попросив сторонніх осібзалишити залу засідань. Однак особикримінальної зовнішності й далізнаходилися на місці. Коли їх почализнімати присутні журналісти, один ізбандитів напав на журналіста та вихопивкамеру. Свободівці намагалися зупинитивтечу нападника, однак за нього вступилисярешта "братків" Пилипишина. Все цевідбувалося на очах чисельної преси таміліціянтів, які не втручалися в конфлікт.Лише через декілька хвилин сутичкивдалося викликати міліціянтів, яківивели лише одного з бандитів, однаквідмовилися це робити з рештою.

 

 Зокрема майор Головченко сказав, що він«не має права нічого робити».


При чому на дворі стоїтьдекілька автобусів «Беркуту», якийпроявляє повну бездіяльність та незвертає увагу на звернення громадян,які вказують на підозрілих осіб.


Після сутички кандидату народні депутати від ВО «Свобода» Олександр Аронець виявив, що в ньоговкрали нетбук. Вочевидь, він знаходитьсяу когось із кримінальників Пилипишина.


Нагадаємо, що єдинийкандидат від опозиції в окрузі №223 ЮрійЛевченко має результати з усіх дільницьокругу. Згідно з даними протоколів з«мокрими печатками», його перевагастановить 862 голоси.


Довідка. Раніше «Свобода» повідомляла, що з виборчого округу №223надходять тривожні сигнали профальшування, які здійснює командапровладного кандидата Пилипишина. Заінформацією свободівців, члени ДВК відПилипишина, аби забезпечити перемогусвоєму кандидатові, «під копірку» заднімчислом пишуть «скарги» з дільниць, деперемогу здобув свободівець ЮрійЛевченко. В результаті на цих дільницяхлюди Пилипишина вимагають перерахунку.


Крім того, є свідчення,що у команди Пилипишина є доступ доархівів ОВК, де зберігаються протоколита бюлетені, в яких вони спробують підчас «уточнення» проставити навпротипрізвища свободівця зайві позначки,чим зіпсувати ці бюлетені. Зокрема, такаінформація є щодо виборчої дільниці№801002.


Також є неформальнавказівка в першу чергу опрацьовуватипротоколи з дільниць, де гору взяв Пилипишин. Натомість протоколи здільниць, де переміг Юрій Левченко,намагатимуться перерахувати і розглядатиїх в ОВК в останню чергу.


Зараз до ОВК №223, яказнаходиться за адресою вул. Щербакова,49, стягують «Беркут». Туди ж мобілізуютьсясвободівці. В приміщенні скандальноїОВК присутні декілька десятківжурналістів.

 

Роман АНДРУСЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини