MENU

МВД и СБУ способны бороться только с интеллигенцией и пенсионерами - Турчинов

1274 0

Вместо защиты своих прав со стороны власти во всех регионах Украины граждане почувствовали беззаконие. Быстрыми темпами уничтожаются местное самоуправление, медицина и образование. Милиция и СБУ не способны выполнять свою главную функцию и превратились в инструмент борьбы с украинским народом. 

Об этом заявил один из лидеров украинской обьединенной демократической оппозиции, первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов:

«Чи зможуть вони перейти межу за якою будь-який незгодний з режимом громадянин стане злочинцем?

За півтора роки перебування при владі чинні керівники спромоглися позбавити не тільки себе та свою політичну силу підтримки, але й протиставити себе всім регіонам та верствам населення України.

Мабуть не залишилось жодного району і міста не лише на Заході, але і на Сході,  де люди б не відчули на собі тоталітарно-кримінального пресу нової української влади.

Не лишилось жодної соціальної групи від афганців до чорнобильців, від  пенсіонерів і до підприємців, які б не відчували гарячої «турботи» та покращення  свого життя вже сьогодні.

Незахищеність та небезпека – ці два слова цілком характеризують сьогоднішній день звичайного українця де б він не жив та чим би він не займався.

Крім того, не лишилось жодного напрямку відповідальності влади, який би не був провалений, деформований та не відчув би на собі вад, несумісних з нормальним функціонуванням. Це стосується не тільки медицини, освіти або судочинства.  Це стосується  і місцевого самоврядування і нашої армії, яка сьогодні виявилась непотрібною та безжалісно знищується, бо владі потрібні лише інструменти, придатні для боротьби проти власного народу.

І нещодавні події в Одесі із «блискавичним захопленням»  декількох реальних злочинців, зайвий раз підтверджують: міліція та СБУ  не здатні виконувати свою головну функцію - боротьбу зі злочинцями. Сьогодні ці органи перепрофільовані та здатні боротись лише з пенсіонерами та інтелігентами з опозиції.

Щоб утриматись у своїх кабінетах у влади залишився лише один механізм - терор, знищення та ув‘язнення тих, хто не згоден їх терпіти.

Сьогодні постає питання чи зможуть вони перейти від цільової точкової агресії до тотальних репресій? Чи зможуть вони перейти межу за якою будь-який незгодний громадянин стане злочинцем? Чи зможуть вони відбудувати каральну машину для якої неважливо хто ти і в чому тебе звинувачують, і чи є якісь підстави для твого ув‘язнення? Чи зможуть вони запустити маховик репресій, в якому достатньо буде команди з Адміністрації президента, щоб стерти навіть пам‘ять від незручної людини?

Ця межа може бути перейдена 11 жовтня, коли вони спробують винести вирок Юлії Тимошенко, не маючи на це жодних юридичних підстав,  отримавши попередження від керівників усіх провідних країн, духовенства, наукової, творчої та політичної еліти світу. Коли вони переступлять через все це, то вже не зупиняться ні перед чим. І репресії та переслідування будуть поставлені на конвеєр.

Сьогодні ще можна зупинити їх, не давши перейти Рубікон. Для цього треба лише вийти на вулиці і захистити своє право бути людьми, захистити свою країну та майбутнє, сказати голосно «НІ» терору та політичним репресіям. Зможемо ми це зробити чи ні - побачимо 11 жовтня».

Напомним, ранее Александр Турчинов заявлял о том, что  Янукович хочет декриминализировать свой ​​«бизнес».

UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини