MENU

Возле Администрации президента проходит митинг против фальсификаций на 94 округе

1262 1

 


Біляадміністрації президента відбуваєтьсямітинг, у якому беруть участь активістипартії «Батьківщина» ікандидат у народні депутати від опозиціїпо 94-му виборчому округу ВікторРоманюк.

Люди вимагають припинитифальсифікації на цьому окрузі.

ВікторРоманюк разом з виборцями написализвернення до ВіктораЯнуковича. «Звертаємося до вас зпроханням негайно зупинити беззаконняі вакханалію, яка відбувається на 94-мувиборчому окрузі, не випробовуватитерпіння людей, пояснити ТетяніЗасусі, що її дії дискредитують як їїсаму, так і всю систему влади, та прийнятивибір людей», - йдеться у зверненні.


ТетянаЗасуха зараз намагається скасувативолевиявлення 20 тисяч громадян, незалежновід того, за кого вони віддали своїголоси».

За ініціативою ТетяниЗасухи подаються позови до судівпро те, що нібито на 20-ти виборчихдільницях були відсутні її спостерігачі.Але скарги почали надходити, коли сталивідомі результати, за якими Засухапрограє.

Судові засідання відбуваютьсяу закритому режимі і часто приймаютьрішення, які суперечать одне одному.

ВікторРоманюк звернувся до людей іззакликом не дозволити нікому фальсифікуватирезультати їхнього вибору, бо це будефальсифікація не тільки виборів, а ймайбутнього всіх людей.


Батьківщина 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини